Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle merhaba, buradan yöneticilere sesleniyorum, Siteniz 1mb'dan büyük resim kabul etmiyor, MediaFire'a upload edince de 1 gün ceza alıyorum nasıl iş anlamış değilim açıkçası. Ceza almadan upload etmek için bir site söyler misiniz? @MF
Bu ban canımı hayli sıktı ve kuralları tekrardan okuyayım dedim ve ne göreyim! Technopat Sosyal Kuralları 32'nci maddede, yerel upload sitelerinin yasak olduğunu, MediaFire gibi paylaşıma açık sitelere upload edebileceğimi okudum. Açtığım ekran kartı konusundaki resimleri MediaFire'a upload etmeme rağmen ceza aldım. Ceza puanımın silinmesini rica ediyorum. @MF
Kuralların her maddesini sayfalarca açıklayalım o zaman... Çünkü kullanıcı işine gelen bir madde gördüğünde diğer maddeleri hiçe sayabiliyor zaman zaman... 29. maddeyi okuyun... Resimleri siteye yükleyeceksiniz.