Resimdeki dosyalar virüs mü?

Bilal Çitler

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
SETUP:
GPU: GeForce RTX™ 4070 SUPER EAGLE OC 12G
CPU: AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 4.7 GHz
Ram: GSKILL 32GB (2x16)

Mouse: Glorious Model D
Keyboard: Havit Gamenote Kb884l
Headphone: HyperX Cloud II Wireless
1733834503422.png

1733834543802.png

Önce kaspersky tam tarama yapın, şifrelerinizin hepsini değiştirin ve tarayıcı çerezlerini silin. Tarayıcıyı komple silip tekrar kurun hatta. Çünkü virüsler çerezler üzerinden şifrelerinizi çalar. Kaspersky tam tarama yapın. İçiniz rahat etmezse format atın.

Açmadıysanız bir sıkıntı yok dosyayı VirusTotal ile kontrol etmişsiniz sanırım.

Açmadım VirusTotal'den kontrol ettim ardından tüm şifrelerimi değiştirip Windows Defender üzerinden virüsü sildim

Şimdi okudum, dosyayı açmamışsınız. Açmadan hemen silin. Wacatac her şeye bulaşır bu yüzden USB belleklerinizi formatlayıp Kaspersky tam tarama yapın. Açmadığınız için herhangi bir sorun olmaz.

Dosyayı açmasına gerek yok. Sanırım truva atı hakkında bilgin yok yediği anda gider konu zaten bitti adamın problemi yok.
Yediği anda konu gider ne? Açılmayan bir dosya hiçbir etkileşim gerçekleştiremez bilgisayarda. Bilmediğiniz konulara yorum yapmayın.

Açmadım VirusTotal'den kontrol ettim ardından tüm şifrelerimi değiştirip Windows Defender üzerinden virüsü sildim.

Eğer hocam açmadıysanız virüsün bulaşması imkansız o yüzden yine de güvenlik amaçlı bir av ile bir tarama yapın bir şey çıkmazsa temizsiniz.
Birkaç gün boyunca da e-maile falan bakın şifreniz değişmişmi diye.
Ayrıca bu büyük ihtimalle false-positive haberiniz olsun.

Önce Kaspersky tam tarama yapın, şifrelerinizin hepsini değiştirin ve tarayıcı çerezlerini silin. Tarayıcıyı komple silip tekrar kurun hatta. Çünkü virüsler çerezler üzerinden şifrelerinizi çalar. Kaspersky tam tarama yapın. İçiniz rahat etmezse format atın.

Dostum sen ne demeye çalışıyorsun adamın konusu çözülmüş yanlış bilgi veriyorsun ve mesajlarıma disslike atıyorsun önceki konudan beri çok boş yaptın buradan git bence

Şimdi okudum, dosyayı açmamışsınız. Açmadan hemen silin. Wacatac her şeye bulaşır bu yüzden USB belleklerinizi formatlayıp Kaspersky tam tarama yapın. Açmadığınız için herhangi bir sorun olmaz.

Yediği anda konu gider ne? Açılmayan bir dosya hiçbir etkileşim gerçekleştiremez bilgisayarda. Bilmediğiniz konulara yorum yapmayın.

Adamın bilgisayarında artık olan bir dosya onun bilgilerini istediği gibi sızdırır asıl sen bilmediğin konularda yorum yapma dostum.

Dostum sen ne demeye çalışıyorsun adamın konusu çözülmüş yanlış bilgi veriyorsun ve mesajlarıma disslike atıyorsun önceki konudan beri çok boş yaptın buradan git bence

Adamın bilgisayarında artık olan bir dosya onun bilgilerini istediği gibi sızdırır asıl sen bilmediğin konularda yorum yapma dostum.
Dosya açılmamış. Bana bu şekilde tavır sergileme. Açılmayan dosya ne olursa olsun ister RAT olsun ister Truva Atı olsun açılmayan bir dosya şifreleri ÇALAMAZ. Git MEMZ.exe indir çalıştırma, bilgisayarına hiçbir şey olmaz. Saçma sapan tavırlar sergileme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı