Resimdeki kombin nereden bulunur?

Oğuzhan40

Hectopat
Daha fazla  
Instagram'da karşıma çıktı ancak bu gibi sitelerden almak istemiyorum bu kombini hangi mağazalarda bulabilirim?

*Pantolonu maviden alacağım sadece görseldeki sweat, kazak tarzı şeyi bulmam lazım.

Screenshot_2025-01-09-00-50-02-883_com.instagram.android-edit.jpg

İnstagramda ki satış sayfalarında oluyor genellikle güvenilir olan elimdekileri önereyim size. Flaw wear güzel old school kombinler satıyor benzer ürünlere ulaşabilirsiniz. Ancak sadece istanbul içiydi galiba.

Instagram'da ki satış sayfalarında oluyor elimdekileri önereyim size. Flaw wear güzel old school kombinler satıyor benzer ürünlere ulaşabilirsiniz. Ancak sadece İstanbul içiydi galiba.

Hocam nasıl diyeyim ben denemediğim ürünü almak istemiyorum daha önceki internetten giyim ürünleri alma tecrübeme dayanarak artık uğraşmak istemiyorum hem çok zahmetli hem de sinir bozucu oluyor.

Hocam nasıl diyeyim ben denemediğim ürünü almak istemiyorum daha önceki internetten giyim ürünleri alma tecrübeme dayanarak artık uğraşmak istemiyorum hem çok zahmetli hem de sinir bozucu oluyor.
Anladım hocam. O zaman Zara, koton, Pull bear ve Bershka mağzalarında bulabilirsiniz. Fiyatlar uçuk bilginiz olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı