Resimdeki Oyuncunun İsmi Nedir?

Telefonumdan kendimi kesmek için fotoğrafa yakınlaşıp ss aldım.

Ya cidden mi? Hesabımı inceleyebilirsiniz bugüne kadar tek bir troll konum olmuş mu acaba?
Niye bu kadar kötü ve fesatsınız? Neden direkt Brazzers'i ele alıyorsunuz? İnkar etmiyorum çünkü; kendimi göstermek istemedim, kırpmak yerine direkt olarak fotoğrafı büyütüp ss aldım bu kadar basit.

Başta biraz hızlı girdim evet, çünkü mobilden yazıyordum. Evde değildim ve bilgisayar erişme imkanım yoktu. Fotoğrafı çekindikten bi' yarım saat sonra hemen konu açmak istedim, tanıyan bilen olur diye hızlıca yazdım geçtim. Merak edenler olursa aramızda geçen muhabbeti dahi yazarım, dert değil. Yeter ki bu kızın ismini bulun bana.
 
Son düzenleme:
Neden bu kadar alingan oluyorsunuz anlamiyorum?(genel)

Brazzers'i örnek vermis cunku en bilindik yetiskin film prodüksüyon şirketlerinden bir tanesi. Burada bilmeyen yoktur heralde hiç izlememiş olsa bile. Neyse konu da o değil. Arkadas espiri yapmis bunda alinacak gücenecek bir şey yok bence.

Ayrica bu kiz ile ilgili de hiçbir detay yok elinde/elimizde. İsmini dahi bilmiyorsun biz ne yapalim? Belki dedim screenshot aldiğin bir yer vardir oradan buluruz ama onu da kendi çekmiş olduğun fotoğraftan almissin.

Geriye sadece kizi daha önce görmüş, taniyan biri teşhis edebilir. Biz elimizden gelirse yardimci olmaya çalişiyoruz. Bunu yaparken de azcik da gülüp eğlenmiyelim mi?(küçümsemeden)

Bir de bu kiz oyuncu ama ne oyuncusu? Dizi mi, film mi, reklam mi, tiyatro mu... Bilmiyoruz. Veya oyunculuk eğitimi aliyor da olabilir. Ama simasi bana yabanci da gelmiyor gibi de.

Neyse çok uzattim ama umarim anlamişsindir anlatmak istediğimi. [emoji4]

**İnşallah imla hatasi yapmamişimdir.
 
Hayır elbette mizahi olacak fakat biraz sert bir ima hissettiğimden dolayı böyle çıkışma gereğinde bulundum. Kusuruma bakmayın.

Şuranın altını çizeyim. Ben ismini kolay bulacağımı düşündüm, sormadım. Orada sorsam absürt bir hareket olur diye düşündüm. Ayrıca benden başka tanıyıp da fotoğraf çeken olduğunu da görmedim. En çok da bu kısım beni çekiyor, çok mutlu olmuştu..

Olayı daha sonra detaylı olarak yazayım buraya en iyisi, öyle açıklığa kavuşacak bazı şeyler. Onu gördüğüm ilk anda anladım oyuncu olduğunu. İması hiç yabancı gelmedi çünkü bana. Çok tanıdıktı. Daha önce nerede ve nasıl izledim hiç bilmiyorum ama aklıma öyle yatmış ki.

Toplu bir cevap olmuştur diye umuyorum. Neyse, bizimkiler beni parçalamadan sahura kaçıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı