R Raufiaa Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #1 İyi günler Rust'ta bu grafikleri nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2024
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 20 Haziran 2024 #2 Raufiaa dedi: İyi günler Rust'ta bu grafikleri nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 2227057 Genişletmek için tıkla... Hocam alakasız ama hangi sunucuda oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
Raufiaa dedi: İyi günler Rust'ta bu grafikleri nasıl yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 2227057 Genişletmek için tıkla... Hocam alakasız ama hangi sunucuda oynuyorsunuz?
KS KS R Raufiaa Decapat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #3 Oguzh4nn dedi: Hocam alakasız ama hangi sunucuda oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Videodan bir kesit aldım ama benim oynadıklarımı soruyorsanız Survivors,stevious veya Rustafied Artı 0 Eksi
Oguzh4nn dedi: Hocam alakasız ama hangi sunucuda oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Videodan bir kesit aldım ama benim oynadıklarımı soruyorsanız Survivors,stevious veya Rustafied
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 20 Haziran 2024 #4 Raufiaa dedi: Videodan bir kesit aldım ama benim oynadıklarımı soruyorsanız Survivors,stevious veya Rustafied Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Artı 0 Eksi
Raufiaa dedi: Videodan bir kesit aldım ama benim oynadıklarımı soruyorsanız Survivors,stevious veya Rustafied Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.