Resimdeki Wii Kontrolcüsü ne işe yarar?

pixeliko

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2021
Mesajlar
3.211
Makaleler
16
Çözümler
2
Yer
Türkiye
Yıllardır şu Mario Party'yi arkadaşlarla oynamanın hayalini kurduk, fiyatlar nispeten iyi piyasaya göre. Alacağız galiba ama malum Nintendo milyon çeşit aksesuar çıkarmış. Alttaki resimde en sağdaki sadece analog olan “cihaz” ne işe yarıyor tam olarak bilen var mı?

37360FD8-F456-4EAC-A2B5-F55A70E115DD.jpeg
 
Onun la bilardo vs oynanabiliyor. Üstünde tuşla ince ayar vs yapılıyor. Sensörü var elinizi hareket ettirdikçe oyun içi de hareket ediyor.
Oynayacağım oyunlar:
- Super Mario Galaxy 1-2
- Super Smash Bros: Brawl
- Mario Party 9
oyunlarında o bahsettiğim en sağdaki kontrolcüye gerek var mı?
 
Yıllardır şu mario Party'yi arkadaşlarla oynamanın hayalini kurduk, fiyatlar nispeten iyi piyasaya göre. Alacağız galiba ama malum Nintendo milyon çeşit aksesuar çıkarmış. Alttaki resimde en sağdaki sadece analog olan “cihaz” ne işe yarıyor tam olarak bilen var mı?

Eki Görüntüle 1737378

Sağda bulunan joystick görevi görüyor karakterinizi kontrol etmek için.
Sol tarafta bulunan ise dik kullanırsanız hareket sensörlü bir kontrolcüye, yatay kullanırsanız bir gamepad oluyor oyuna göre.

Oynayacağım oyunlar:
- Super mario Galaxy 1-2
- Super smash bros: Brawl.
- Mario party 9
Oyunlarında o bahsettiğim en sağdaki kontrolcüye gerek var mı?

Mario Galaxy için gerekiyor hocam.

@pixeliko
 
Kafamda yeni bir düşünce belirdi, bu Wii kontrolcüleri bilgisayara bağlanıyor mu? Ve çalışan çakmaları var mı acaba PS4’deki gibi? Aliexpress’de falan 70 liraya sadece kendisi, 120 liraya yanında analoglusuyla buldum ama bilemedim.
 
Kafamda yeni bir düşünce belirdi, bu Wii kontrolcüleri bilgisayara bağlanıyor mu? Ve çalışan çakmaları var mı acaba PS4'teki gibi? AliExpress'de falan 70 liraya sadece kendisi, 120 liraya yanında analoglusuyla buldum ama bilemedim.

Tam olarak bağlanmıyor ama dolphin emulatorunde çalışıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı