Resimden Yazı Alma Yazılımları

aince33

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Tarih dersi için bir proje hazırlıyorum ve proje gereği dergilerdeki yazıyı Word dosyasında yazıp çıkarttırmam gerekiyor. Normal şartlar altında elimle yazarım ama bu yazıların toplam 50 sayfa olması ve vaktimin yarın bitiyor olması beni aceleye düşürdü. Sanıyorum forumdaki herkes okul sıralarından geçti ve hepimiz tek tük de olsa ödevlerimizi geciktirmiş olmalıyız. İstisnai insanlar varsa hoş görsün.

Ve şu an bir kardeşiniz olarak resimdeki yazıyı alma programlarından bir kaç tane örnek rica ediyorum. İnternette dolaşanlardan neden indirmedin diyecek olursanız, evet indirdim ancak resimdeki yazılar sütun sütun olduğu için sütun sütun kaydetti yazıları. Hadi bunu düzeltirsin derseniz de bu sefer diğer sayfaları saçma sapan okudu. Örneğin Technopat değilde Tß"aspt tarzı şekilde. Lütfen bildiğiniz kaliteli bir program varsa linkini verin. Gerekirse çok pahalı değilse satın alabilirim.

Not: Linkte fotoğrafları içeren .rar dosyası var. Yardımcı olmak isterseniz çok sevinirim, olmazsa canınız sağolsun.

@Recep Baltaş @Ali Güngör Abilerim sizlerin de tecrübelerine güveniyorum. İllaki bildiğiniz bir program vardır. Umarım link verirsiniz. Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler. Saygılarımla.

Not: Biraz fazla içten olmuş yazı ama inanın çok zor durumdayım.

Buyrun link; History

Not: Umarım telif hakkına girmez. Girme gibi bir durum söz konusuysa moderatörlerimizden ricam hem kaldırsınlar linki.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı