H Hanlar hanı Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #11 333657 dedi: Sil gitsin, sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam videoların hepsini kaldırdım zaten olmayan video için uğraşacak halleride yoktur herhalde. İlgilendiğiniz için teşekkürler hocam.
333657 dedi: Sil gitsin, sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam videoların hepsini kaldırdım zaten olmayan video için uğraşacak halleride yoktur herhalde. İlgilendiğiniz için teşekkürler hocam.
Re Malaka Decipat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 17 Çözümler 5 Yer Rome 3 Ağustos 2021 #12 Hanlar hanı dedi: Yok hocam ben zaten vazgeçtim. Çok uğraştırıyor ve attığım videoları da kaldırdım. Bundan sonra da bir sorun olmaz değil mi? Ayrıca hocam ben psikolojik olarak bu tür konularda çok hassasım ve bende bir şey olacakmış gibi bir takıntı oluşuyor. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz kaldırdığın için bir işlem uygulanamaz.
Hanlar hanı dedi: Yok hocam ben zaten vazgeçtim. Çok uğraştırıyor ve attığım videoları da kaldırdım. Bundan sonra da bir sorun olmaz değil mi? Ayrıca hocam ben psikolojik olarak bu tür konularda çok hassasım ve bende bir şey olacakmış gibi bir takıntı oluşuyor. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz kaldırdığın için bir işlem uygulanamaz.