Resimli XP Format Rehberi

@Carnage bahsetmişken ben de ekleme yapayım: Kurulum için HDD'e yüklenen paketler ile kuruluma başladıktan sonra mavi ekran ya da kurulumun uzun süre aynı yerde takılı kalması sorunu yaşarsanız; bad sector'e sahip bir sabit disk'iniz olma ihtimali yüksektir.

Bu arada çok eski (>5 yıl) dizüstü ya da pc'ler için hızlı bir işletim sistemi arayan varsa; Linux Mint'in en son çıkarılmış kararlı sürümlerinden* (LTS (Long Term Support)) birini seçmeniz tavsiye olunur. Xubuntu ve Lubuntu'ya göre çok daha kullanışlı bir OS olduğunu düşünüyorum.

* “ ... Selected releases (such as Linux Mint 5, Linux Mint 9 and Linux Mint 13) are labeled long-term support (LTS) versions, indicating that they are supported (with updates) for three years (five years in case of Linux Mint 13), as compared to the 18-month support period for other releases. ”
 
Hayır olmuyor. Kurulum duraklıyor. Hatta başka XP CD'si takıp onunla devam edebilirsiniz. Yeter ki dosyalar CD'de olsun ve okunabilir olsun.

Recep abi XP kurulumu tamamlanırken mavi ekran hatası veriyor,araştırdığımda RAM hatası veya işlemci hatası tespit ettim ama benim ne ram'da ne de işlemcim de sıkıntı var bunun nedeni ne olabilir?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı