Reşit bir birey Gazze'ye gidebilir mi?

Daha güvenli dediğin, denizden gitse ABD donanması vurur, karadan gitse bomba düşebilir ve ya yanlışıkla asker vurur. Havadan gitse radar sistemi vurur. Hadi diyelim uçakla gitti bu seferde hava savunma sistemi vurur. Her ucu yok.
Herhangi bir turist gibi Mısıra gitmesinde bir şey yok.İlla da hamasa katilmak istiyorsa en güvenli yer orası. Ayrıca abd neden vursun neden asker vursun. Ki arkadaş pek realist değil ben sadece sorusuna cevap verdim. Eğer ben savaş için gönüllü biri olsam ve gitmek istesem bunu technopatta sormak yerine o çevreye gitmiş veya o çevreye yakın kişilere erişmeye çalışırım.

Kardesim umarım bu hedefinde başarılı olursun. Mümkünse çevrende seninle aynı kafada olanlar varsa giderken onları da al.

Sağ olasın kuzenlerim benimle mısır'a yola çıktık orada tanidiklar var karşılamak için kuzenimin anne tarafı uzak akrabalar olsa da yardımcı olacak sınırdan geçeceğim.

Gezmeye mi gideceksin, savaşmaya mı? Eğer savaşa gideceksen boşa gitme. Bu işler göründüğü gibi kolay değil. Daha silah kullanmayı bilmiyorsan o işten çekil. Asla değmez, aileni üzme.

Çok şükür silah kullanmayı biliyorum ailemde üzülecek ise üzülür İslam dininde cihat çağrısı yapılınca tüm Müslüman'ların cihata fiilen katılması lazım evde iken içim rahat değildi ancak evden ayrıldım helalleştim İran'dan mısır'a oradan da Gazze'ye geçeceğim inşallah.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reşitseniz gidebilirsiniz de kendinize yazık etmeyin derim. Ailenizi ve hayatınızı düşünün.

Turizm için diyorsanız gitmeniz imkansız. Anca haber ekibiyle gidebilirsiniz onun yerine Moskova, Paris, New York gibi yerlere de gidebilirsiniz.

Maalesef haber için veya gezmek için değil cihat çağrısı üzerine gitmek istiyorum kesinlikle yobaz bir insan değilim hatta çok dindar olduğum da söylenmez ancak karşıda hukuksuzluk ve vicdansizlik var.

@AhmetAli02314, Allah akıl fikir versin kardeş. Ne diyeyim, yolun açık olsun...

Sağ olasın kuzenlerim benimle mısır'a yola çıktık orada tanidiklar var karşılamak için kuzenimin anne tarafı uzak akrabalar olsa da yardımcı olacak sınırdan geçeceğim.

Çok şükür silah kullanmayı biliyorum ailemde üzülecek ise üzülür İslam dininde cihat çağrısı yapılınca tüm Müslüman'ların cihata fiilen katılması lazım evde iken içim rahat değildi ancak evden ayrıldım helalleştim İran'dan mısır'a oradan da Gazze'ye geçeceğim inşallah.

Maalesef haber için veya gezmek için değil cihat çağrısı üzerine gitmek istiyorum kesinlikle yobaz bir insan değilim hatta çok dindar olduğum da söylenmez ancak karşıda hukuksuzluk ve vicdansizlik var.
Hocam onun yerine Türkiye'de gönüllü asker olarak çalışsanız olmaz mı?

Bak kardeşim, karşı taraf çok güçlü. Daha Gazze'de ekipman yok. Adamlar seni tankla vuracak. Daha kaskları bile yok. Adamlar RPG'yi ekipmansız sıkıyor, şanslarına sıkabiliyorlar. Bir hatada kafa gider. Yemek, su, hiç bir şey yok.

@AhmetAli02314 Hocam durumlar nasıl? Vardınız mı? Yiyecek içecek falan var mı? Kayıp oldu mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı