Reşit bir insana soy davası açılır mı?

Devlet çalışanı olduğu için askeri lojmanlarda kalabilirsin tarzı korunursun konuştular. Bu ülkenin faydalarında gözüm olsaydı tam zamanlı bu ülkede yaşardım. Lütfen konuyu saptırma ülkemle benim aramdaki görüş bu @M.SEFER
Konuyu saptırmadım arkadaşım merakıma istinaden soru sordum güzelce cevapladın.

Soyadını zorla değiştirtmek pek mümkün değil gibi geldi ama hukuçular daha iyi bilir. Tavsiyem, belli bi ücret karşılığı bi hukuk bürosunu gidip detaylıca durumunuzu anlatın.

Soyadını zorla değiştirtmek pek mümkün değil gibi geldi ama hukuçular daha iyi bilir. Tavsiyem, belli bi ücret karşılığı bi hukuk bürosunu gidip detaylıca durumunuzu anlatın.
Yarın yapacağım önden bi teyit etmek istedim o yüzden açtım konuyu. @M.SEFER Ülkemin avantajlarından yararlanmak istememein daha fazla sebebi var şuan Türkiye'de olduğum için söyleyemiyorum çıktığım zaman güncellerim yazımı. Tutuklanmayayım durduk yere.

Avukat ile görüştüm kendisi her şeyi anlattı. Postun açık durmasına gerek yok artık sizide sorunum ile dertlendirdiysem kusura bakmayın. @SHER-LOCKED ne kadar sinirli olsamda kimseyi üzmeyi sevmiyorum düşmanım dahi olsa.

Son düzenleme:
Bende öyle düşündüm fakat " ben istemiyorum bu ülkenin bana bir faydasının dokunmasını istemiyorum " şeklinde bir cümle geçtiği için merak duydum açıkcası.

Oo ülkemizin bize faydasi varda bizim niye haberimiz yok yahu.
Bence ailenizle aranızı bozun böyle bir durumda yapacak kadar yüzsüz olamazlar diye düşünüyorum.
Katiliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı