Reşit olsanız hangi partiye oy verirdiniz?

Hangi partiye oy verirsiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    287

Sunu bir ayirt edelim hdp Türkiye buyuk millet meclisinde yasal bir partidir çocuklari kaciran pkkdir ve tum partilerin bu teror orgutleriyle iliskisi oldugu gibi iyi veya kotu hdpninde vardir ama sadsce hdp hedef gosteriliyor bilmiyorsaniz soyleyeyim yuzlerce yıldır her ulkede muhalafet ve ıktidar ulke cikarlari icin teror orgutleriyle gorusur CHP MHP AKP hdp.

Hocam sizin dediklerinizde bir iddia. Benim dediğim ufak da olsa kanıtlara sahip partisinden terörist çıkan bir partidir.

Hayır şunu demeye çalışmıştım. Madem HDP PKK'yı savunuyor (ki savunduğu çok açık) neden mecliste ve neden hala aday olarak selehattin demirtaşı çıkarabiliyor?
Hocam tam kanıtlanabilirliği olmadığı için olabilir. Çünkü HDP nin kesin bir şekilde PKK destekçisi olduğu belli değil.

Azınlıkta olabilirim fakat bu senin bana ve görüşüme saygı duymanın önünde bir engel değil.
"İfade özgürlüğu" istediğim görüşe saygı duyarım, istediğime duymam. Birisi gelip, "dünya aslında düz, amerika israil oyunu" dese neden saygı duyayım mesela?

Jordan Peterson'un feminizmi çökerttiği bilimsel çalışmayı benimle paylaşır mısın? Hayır hayır sunucu ile televizyonda lak lak yaptığı programı değil.
Tamam hadi beyin fırtınası yapalım,

Kadınlara nasıl bir eşitlik istersin söyle. Fırsat eşitliği mi, parasal anlamda eşitlik mi?

Alakası yok, Avrupa'da şuan çoğu hükümet çevrecilik yolunda ilerliyor, sözde. Belçika ve Hollanda en iyi çevreci ama kimin Hollanda ağır sanayisinin farkında ki?,

Hayır şunu demeye çalışmıştım. Madem HDP PKK'yı savunuyor (ki savunduğu çok açık) neden mecliste ve neden hala aday olarak selehattin demirtaşı çıkarabiliyor?
Yargı her zaman hukümetin elindedir. Bu asla değişmez A Partisi, B Partisi, sağcısı, solcusu fark etmez. Eğer bugün HDP ve Selahattin Demirtaş'a karşı sert yaptırımlar uygulansa hukümete karşı çok sert eleştiriler çıkar. Hukümet bunu yapmak istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…