Reşit olsanız hangi partiye oy verirdiniz?

Hangi partiye oy verirsiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    287

Hayir ben kurt degilim aleviyim ve turkum zafer partisinin alevi dusmani olan vasifsiz yakinda imha edilecek olan bir parti oldugunu bilecek bilgiye sahibim

Japonya'da dogmus olmam gercek bir turkcu olmamam ve babamin askeriye sadakatini bozmus olmasi dua etsin babasi asilmamis.
Eğer konumunuz doğruysa, Kanada'dan kime milliyetçilik öğretiyorsun derler hocam yalnız.

Japonya'da dogmus olmam gercek bir turkcu olmamam ve babamin askeriye sadakatini bozmus olmasi dua etsin babasi asilmamis.
Bütün Türkeleoglar nedense hep İskandinavyali ama? Dediğine göre örtülü anlamda Atatürk'de Yunan oluyor.

Zafer partisinin sadece enes, beyaz kurt ve yusuf kayaalp ile yaptığı röportajları ve videoları izleyin inanın fikriniz değişecek. Adam ekonomi vb konularda çok bilgisi var ve nasıl düzelteceklerini söylüyor.

Eğer konumunuz doğruysa, Kanada'dan kime milliyetçilik öğretiyorsun derler hocam yalnız.

Ben milliyetci degilim kendimi ustun irk olarak falanda gormuyorum asil adama Japonya'dan gelip gocmenleri hedef gosterip ustelik insanlarin dinine karisma hakkini nereden buluyorsun diye sorarlar adama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…