Çözüldü ReSize BAR için sadece C diskinin GPT olması yeterli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

stariss

Picopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
1xSata, 1xHDD
Ekran kartı
Arc A750
Anakart
Asus prime B450m k2
İşlemci
R5 5500
Arkadaşlar, ReSize BAR açmak için UEFI lazımmış, bende bu sebeple C diskimi GPT'ye çevirdim. Fakat D diskimi CMD içerisinden GPT'ye çevirmeye çalıştığımda "Disk layout validation for DISK 0" yazısı çıkıyor bunun çözümünü hiçbir yerde bulamadım. Bilen var mı çözümünü? Veya Sadece C diskinin GPT olması yetiyor mu ReSize BAR için?
Sistemim:
Arc A750.
R5 5500.
16x1 RAM.
1xHDD (Çevirilemeyen disk)
1xSata (Çevirilebilen disk)
ASUS Prime B450M K2 (Anakartım ReSize BAR destekliyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar, ReSize BAR açmak için UEFI lazımmış, bende bu sebeple C diskimi GPT'ye çevirdim. Fakat D diskimi CMD içerisinden GPT'ye çevirmeye çalıştığımda "Disk layout validation for DISK 0" yazısı çıkıyor bunun çözümünü hiçbir yerde bulamadım. Bilen var mı çözümünü? Veya Sadece C diskinin GPT olması yetiyor mu ReSize BAR için?
Sistemim:
Arc A750.
R5 5500.
16x1 RAM.

İşletim sisteminin kurulu olduğu diski GPT yapmanız yeterli olacaktır da UEFI'a geçiş öyle oluyor mu emin değilim.
Sistemim:
Arc A750.
R5 5500.
16x1 RAM.

İşletim sisteminin kurulu olduğu diski GPT yapmanız yeterli olacaktır da UEFI'a geçiş öyle oluyor mu emin değilim.

Çözüm
Sadece C diskini yaptım ve UEFI tarafına geçiş yapabildim ve Resize-Bar, İntel Grafik Sürücüsü tarafından otomatik olarak aktif oldu. Teşekkür ederim yardımın için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı