Resmi bir açıklama hala neden yok?

MehmetSLH

Hectopat
Makaleler
1
Seçimden itibari ile resmi olarak 15 saati geçtik fakat dün Ekrem İmamoğlu güle güle ilk turda kazandık demesine rağmen halen 2.tura kaldığını söyleyen resmi bir açıklama gelmedi sadece Kılıçdaroğlu'nun şu açıklaması dalga geçilir gibi geldi bana hem oylarınız çalınmış hem de 2.tura mı götüreceksiniz gerçekten hiçbir şey anlamadım düşünceleriniz neler?

Henüz sandıkların %100'ü açılmadı, bu yüzden resmi açıklama yapılmadı. Oylarımız çalındı lafları tamamen algı ve olay yaratmak için yapılmış açıklamalardır. Sandıkların yarısı bile açılmadan birinci turda kazandık diyen imamoğlu ve yavaş bu algı operasyonuna temel atıyordu. Açık ara Erdoğan öndeyken Kılıçdaroğlu'nun attığı "Öndeyiz." Tweet'i de bunu destekler nitelikte.

Henüz sandıkların %100'ü açılmadı, bu yüzden resmi açıklama yapılmadı. Oylarımız çalındı lafları tamamen algı ve olay yaratmak için yapılmış açıklamalardır. Sandıkların yarısı bile açılmadan birinci turda kazandık diyen imamoğlu ve yavaş bu algı operasyonuna temel atıyordu. Açık ara Erdoğan öndeyken kılıçdaroğlu'nun attığı "öndeyiz." Tweet'i de bunu destekler nitelikte.

Güzel arkadaşım onlar yskdan bilgi alıyor diye biliyorum, onu geçtim, dün bir kısa sürede %85 çıkan sonuç kaç saatte, %99, 5'dan %100' mi çıkamıyor?

CHP Sözcüsü kesin 2. tura kalındığını söylüyor ama hala bir kesinlik yok. Yarın itiraz edilen sandıkların oyları girilecek sisteme. Asıl sonuç orada çıkar. Bana kalırsa şu an büyük bir manipülasyon yapılıyor ve işe yarıyor da. O itiraz edilmiş sandıklar çok önemli.

CHP Sözcüsü kesin 2. tura kalındığını söylüyor ama hala bir kesinlik yok. Yarın itiraz edilen sandıkların oyları girilecek sisteme. Asıl sonuç orada çıkar. Bana kalırsa şu an büyük bir manipülasyon yapılıyor ve işe yarıyor da. O itiraz edilmiş sandıklar çok önemli.

Katılıyorum. Psikolojik harbin içindeyiz ve üstünlük kurmak için balkon konuşması vb. gibi işler dönüyor. Umutsuzluk havası yaratmaya çalışıyorlar, seçim bitmedi.

Güzel arkadaşım onlar yskdan bilgi alıyor diye biliyorum, onu geçtim, dün bir kısa sürede %85 çıkan sonuç kaç saatte, %99, 5'dan %100' mi çıkamıyor?
Dostum 15 yaşında mısın bilmiyorum ama şu ana kadar gördüğüm bütün seçimlerde yüzde 99 küsürlerde uzun süre durmuştur sandıklar. Önceki seçimleri görmediysen o ayrı mesele tabii.

Bence arkada bir şeyler var yoksa şu ana kadar bari Erdoğan'dan falan bir açıklama gelirdi. Bence Erdoğan geride çünkü elbet bir paylaşım veya konuşma yapardı veya yaptıysa ben denk gelmedim.

Katılıyorum. Psikolojik harbin içindeyiz ve üstünlük kurmak için balkon konuşması vb. gibi işler dönüyor. Umutsuzluk havası yaratmaya çalışıyorlar, seçim bitmedi.
İşin en ilginci o balkon konuşmasına kadar bütün AKP'lilerin manyak gibi olmasıydı. Hiçbiri Erdoğan'ı %50 altı alacağını düşünmüyordu ve çok büyük hayal kırıklığına uğradılar. A haber kanalındakilere "bunlar kknın adamı" diyeni gördüm o derece :D. O balkon konuşmasına kadar 1 saat veri kesintisi vardı ve Kılıçdaroğlu %49 (%48.97) iken Erdoğan %45 (%45.09) olarak seyretti. Balkon konuşması yapıldı ve bir anda YSK'dan bir veri geldi ve çok tuhaf bir şekilde Erdoğan bu sefer %49 (%49.49) alırken Kılıçdaroğlu %45 (~%45.32) oya geriledi. Buna rağmen HALA açılmamış sandıklar görünüyor ve YSK'dan da HALA kesin bir açıklama yok. İzmir'de müşahit olan bir arkadaşım olduğu sandıkta Kılıçdaroğlu'nun oyunun Erdoğan'ın 6.5 katı kadar olduğunu söyledi. Muhteşem bir oran var ve dünden beri ne Erdoğan "kazanabildik" veya "kazandık" diyor ne de AA veya YSK açıklama yapabiliyor. Korkmayın, umutla bakın.

O kalan yüzde sıfır virgül sandık itiraz edilen sandıklar oluyor.

Bence arkada bir şeyler var yoksa şu ana kadar bari Erdoğan'dan falan bir açıklama gelirdi. Bence Erdoğan geride çünkü elbet bir paylaşım veya konuşma yapardı veya yaptıysa ben denk gelmedim.
Erdoğan dün akşam geç saatlerde "Seçim kesin sonuçlanana kadar konuşmak demokrasiyi kötü yönde etkiler" dedi bu yüzden konuşmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı