Custom ROM [Resmi Değil] Galaxy Tab A8 2019 LineageOS 20 ROM

@Heribert Yavuz bende aynı cihaza stok haliyle bayağı hantal. Film/dizi için hangi custom ROM'u önerirsiniz?

Hocam zaten cihazın vendoru düzgün değil. Çalışan ROM'lar bunlar. Bazıları Wi-Fi'ya bağlayınca yineden başlıyordu vb.
Belli oluyor hocam. Bu gapps'lı Lineage 20 bile çok nadiren bazı sorunlar çıkıyor. Mesela az önce Kick yayın uygulamasında yayın izliyordum, arkaplanda hiçbir uygulama olmamasına rağmen GBoard klavye yazı yazacak iken çıkmamaya başladı. Sonra tam olmayarak lineageos başlangıç animasyonu geldi, yani önce ekranın tam ortasından beyaz küçük bir ışık belirdi, ama tabletin ekranı açılamıyordu, açılsa bile güç tuşuna basınca 1-2 saniye ekran gözüküp geri kapanıyordu. Ardından lineageos başlangıç animasyonu tam olarak düzgün bir şekilde geldi. Tablet açıldı ve şuan stabil, tabletten yazıyorum. Bu sorun neyden kaynaklandı bilmiyorum ama korkutucuydu.

Bu iyidir hocam.

Hocam kurmak için detaylı bir rehber var mı?

@Heribert Yavuz hocam Odin'i ve ekteki ADB yazılımını kurdum. OEM ve hata ayıklama ayalarını aktifleştirdim. Kurulum esnasında nasıl bir yol izlemeliyim? Bootloader kilidi vb konular hakkında bilgim yok. Adım adım açıklayan makale vb yazı var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

ADB'ye gerek yok. Cihazı download moduna almadan device unlock yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…