RESMİ | Mauro Icardi, Galatasaray'da!

Oh be sonunda geldi adam. Fener ve Galata çok sağlam kadro kurdu bu sezon, Beşiktaş cama ekmek banıyor ama her sezon sürpriz yapmayı başarıyor. Süper lig bayağı eğlenceli olacak bu sezon.

Ekleme: Fenerliyim ama kadrolar sağlam olmadıktan sonra lig zevk vermiyor. Keşke büyük takımların hepsi böyle kadrolar kurabilse.

Galatasaray Spor Kulübü, profesyonel futbolcu Mauro Emmanuel Icardi Rivero'nun tam transferi konusunda Icardi ve PSG ile resmi görüşmelere başlandığını duyurdu. Mauro Icardi, bonservisiyle Galatasaray'da! 💛❤️

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GS FB çekişmeli olacak bu sene geçen seneki gibi içerde 3 dışarıda 3 yemeyeceğiz inşallah. D

Icardi iyi transfer ama Zaha ile beraber kesinlikle etkili olamaycaklarını düşünüyorum. Çok gereksiz bir transfer dönemi geçiriyor bence Galatasaray. Takımın ihtiyacı olan oyuncuları almak yerine taraftarı yükseltecek transferler yapmak ancak iflasa yol açar.

Sen Galatasaray düşmanı mısın diyebilirsiniz, hayır. Fenerbahçeliyim ama düşman değilim. Ülke puanı açısından söylüyorum. Icardi 50 gol atar mı, atar ama Galatasaray'ın ihtiyacı olan bir futbolcu değil kendisi. Bunu ilerleyen zamanlarda çok daha net şekilde hep beraber göreceğimizi düşünüyorum. Hayırlısı neyse o olsun Galatasaray adına :)

Beşiktaş cama ekmek banıyor.
Tadic Beşiktaş'a gidecek diye çok korktum ben şahsen :) Tadic oraya gitse şampiyon belli olurdu diyecek kadar da iddialiyim bu konuda :) Bence Beşiktaş Tadic standardında bir lider futbolcu çekebilirse şampiyonluğu gayet zorlar. Bu sene keyifli olacak lig.

İcardi iyi hoş da, takım çok yaşlı bence. Geçen aldıkları Zaha da 30 küsür yaşında, son alınan oyuncular da aynı. Daha genç oyuncular almamız lazımdı aslında. Dinamik oyuncu lazım bize. 30 yaşını aşkın oyuncu Şampiyonlar liginde ne yapabilir? İcardi gibi yetenekli olmadığı sürece.

Tadic Beşiktaş'a gidecek diye çok korktum ben şahsen :) Tadic oraya gitse şampiyon belli olurdu diyecek kadar da iddialiyim bu konuda :) Bence Beşiktaş Tadic standardında bir lider futbolcu çekebilirse şampiyonluğu gayet zorlar. Bu sene keyifli olacak lig.

8 oyuncu afrika kupasına gidince gelen ani 3.lük.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı