Resmi olarak Venom 2: Zehirli Öfke fragmanı yayınlandı!

Makaleler
10
Daha fazla  
Meslek
FIFA 14 :)
Spider-Man'in ünlü düşmanı olan Venom'ın 2. filminin resmi fragmanı Türkçe altyazılı olarak Sony Filmleri Türkiye tarafından yayınlandı. İzlemek için:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Spider-Man'in ünlü düşmanı olan Venom'ın 2. filminin resmi fragmanı Türkçe altyazılı olarak Sony filmleri Türkiye tarafından yayınlandı. İzlemek için:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Carnage> Venom olduğundan dolayı uzun süreli bir dövüş olacağını hatta Venom'un sağlam bir dayak yiyeceğini de düşünüyorum. Çizgi romanlarda Carnage'i yenemeyip Spider-Man ile iş birliğine giriyordu ama böyle bir şey olacağını sanmam.

Carnage> Venom olduğundan dolayı uzun süreli bir dövüş olacağını hatta Venom'un ağır bir dayak yiyeceğini de düşünüyorum. Çizgi romanlarda Carnage'i yenemeyip Spider-Man ile iş birliğine giriyordu ama böyle bir şey olacağını sanmam.
Carnage'i öldürdü, zaten Venom Spider-Man ile alakası olacağını sanmam.
Carnage'i öldürdü, zaten Venom Spider-Man ile alakası olacağını sanmam.
Özür dilerim, Carnage öldü sandım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı