M mento Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 280 Çözümler 1 29 Ekim 2022 #31 Zembla dedi: 100, 100 düşüyor aradaki fark yeterli geldi gibi bana ama merkezleri eşitledim. Genişletmek için tıkla... Hocam aradaki fark iyi ama her çizgi arası eşit değil galiba çünkü kaymış biraz fark ettiyseniz. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2022
Zembla dedi: 100, 100 düşüyor aradaki fark yeterli geldi gibi bana ama merkezleri eşitledim. Genişletmek için tıkla... Hocam aradaki fark iyi ama her çizgi arası eşit değil galiba çünkü kaymış biraz fark ettiyseniz.
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 29 Ekim 2022 #32 Zembla dedi: 100, 100 düşüyor aradaki fark yeterli geldi gibi bana ama merkezleri eşitledim. Genişletmek için tıkla... mento dedi: Hocam aradaki fark iyi ama her çizgi arası eşit değil galiba çünkü kaymış biraz fark ettiyseniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim, düzelttim. Şu an nasıl?
Zembla dedi: 100, 100 düşüyor aradaki fark yeterli geldi gibi bana ama merkezleri eşitledim. Genişletmek için tıkla... mento dedi: Hocam aradaki fark iyi ama her çizgi arası eşit değil galiba çünkü kaymış biraz fark ettiyseniz. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim, düzelttim. Şu an nasıl?
M mento Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 280 Çözümler 1 29 Ekim 2022 #33 Zembla dedi: Eki Görüntüle 1556560 Şimdi fark ettim, düzelttim. Şu an nasıl? Genişletmek için tıkla... Elinize, emeğinize , harcadığınız vakte sağlık şahane oldu istediğimden de iyi oldu çok teşekkür ederim.
Zembla dedi: Eki Görüntüle 1556560 Şimdi fark ettim, düzelttim. Şu an nasıl? Genişletmek için tıkla... Elinize, emeğinize , harcadığınız vakte sağlık şahane oldu istediğimden de iyi oldu çok teşekkür ederim.
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 29 Ekim 2022 #34 mento dedi: Elinize, emeğinize , harcadığınız vakte sağlık şahane oldu istediğimden de iyi oldu çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek İstersen harfleri de yapabilirim.
mento dedi: Elinize, emeğinize , harcadığınız vakte sağlık şahane oldu istediğimden de iyi oldu çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek İstersen harfleri de yapabilirim.
M mento Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 280 Çözümler 1 29 Ekim 2022 #35 Zembla dedi: Rica ederim ne demek İstersen harfleri de yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan için bence şahane oldu öğrencilerden gelen isteklere göre sizi daha sonra tekrar rahatsız edebilirim ama
Zembla dedi: Rica ederim ne demek İstersen harfleri de yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan için bence şahane oldu öğrencilerden gelen isteklere göre sizi daha sonra tekrar rahatsız edebilirim ama
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 29 Ekim 2022 #36 mento dedi: Hocam şuan için bence şahane oldu öğrencilerden gelen isteklere göre sizi daha sonra tekrar rahatsız edebilirim ama Genişletmek için tıkla... Tabi etiketlemen yeterli olur.
mento dedi: Hocam şuan için bence şahane oldu öğrencilerden gelen isteklere göre sizi daha sonra tekrar rahatsız edebilirim ama Genişletmek için tıkla... Tabi etiketlemen yeterli olur.
M mento Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 280 Çözümler 1 29 Ekim 2022 #37 Zembla dedi: Tabi etiketlemen yeterli olur. Genişletmek için tıkla... eyvallah dostum. Şimdi sen dosyayı bana attığında buradan ben direkt açabilirim değil mi bilgisayarda yüklü çünkü adobe illustrator
Zembla dedi: Tabi etiketlemen yeterli olur. Genişletmek için tıkla... eyvallah dostum. Şimdi sen dosyayı bana attığında buradan ben direkt açabilirim değil mi bilgisayarda yüklü çünkü adobe illustrator
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 29 Ekim 2022 #38 mento dedi: eyvallah dostum. Şimdi sen dosyayı bana attığında buradan ben direkt açabilirim değil mi bilgisayarda yüklü çünkü adobe illustrator Genişletmek için tıkla... Tabi buradan indirebilirsin dosyaları.
mento dedi: eyvallah dostum. Şimdi sen dosyayı bana attığında buradan ben direkt açabilirim değil mi bilgisayarda yüklü çünkü adobe illustrator Genişletmek için tıkla... Tabi buradan indirebilirsin dosyaları.
M mento Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 280 Çözümler 1 29 Ekim 2022 #39 Zembla dedi: Tabi buradan indirebilirsin dosyaları. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler ya vallahi acayip sevap kazandınız hahahaha iyi geceler dilerim
Zembla dedi: Tabi buradan indirebilirsin dosyaları. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler ya vallahi acayip sevap kazandınız hahahaha iyi geceler dilerim
Mr. KEY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 2.006 Çözümler 4 29 Ekim 2022 #40 Bunu pergelle 10dk da çizersin kağıda. Bu kadar üşengeç olma