100, 100 düşüyor aradaki fark yeterli geldi gibi bana ama merkezleri eşitledim.
Hocam aradaki fark iyi ama her çizgi arası eşit değil galiba çünkü kaymış biraz fark ettiyseniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam aradaki fark iyi ama her çizgi arası eşit değil galiba çünkü kaymış biraz fark ettiyseniz.
Elinize, emeğinize , harcadığınız vakte sağlık şahane oldu istediğimden de iyi oldu çok teşekkür ederim.
Rica ederim ne demekElinize, emeğinize , harcadığınız vakte sağlık şahane oldu istediğimden de iyi oldu çok teşekkür ederim.
Hocam şuan için bence şahane oldu öğrencilerden gelen isteklere göre sizi daha sonra tekrar rahatsız edebilirim amaRica ederim ne demekİstersen harfleri de yapabilirim.
Tabi etiketlemen yeterli olur.Hocam şuan için bence şahane oldu öğrencilerden gelen isteklere göre sizi daha sonra tekrar rahatsız edebilirim ama![]()
eyvallah dostum. Şimdi sen dosyayı bana attığında buradan ben direkt açabilirim değil mi bilgisayarda yüklü çünkü adobe illustratorTabi etiketlemen yeterli olur.
Hocam çok teşekkürler ya vallahi acayip sevap kazandınız hahahaha iyi geceler dilerimTabi buradan indirebilirsin dosyaları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.