Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 29 Ekim 2022 #41 mento dedi: Hocam çok teşekkürler ya vallahi acayip sevap kazandınız hahahaha iyi geceler dilerim Genişletmek için tıkla... Faydalı olduysak ne mutlu öğrencilere selamlar. İyi geceler. Mr. KEY dedi: Bunu pergelle 10dk da çizersin kağıda. Bu kadar üşengeç olma Genişletmek için tıkla... Hocam büyük boyutta baskı alacak muhtemelen o kadar büyük pergeli nerden bulsun.
mento dedi: Hocam çok teşekkürler ya vallahi acayip sevap kazandınız hahahaha iyi geceler dilerim Genişletmek için tıkla... Faydalı olduysak ne mutlu öğrencilere selamlar. İyi geceler. Mr. KEY dedi: Bunu pergelle 10dk da çizersin kağıda. Bu kadar üşengeç olma Genişletmek için tıkla... Hocam büyük boyutta baskı alacak muhtemelen o kadar büyük pergeli nerden bulsun.
M mento Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 280 Çözümler 1 29 Ekim 2022 #42 Mr. KEY dedi: Bunu pergelle 10dk da çizersin kağıda. Bu kadar üşengeç olma Genişletmek için tıkla... Canım kardeşim neredeyse 1.2m x 0,9m lik bir kağıda baskı alacağım sence pergelle mümkün mü böyle bir şey
Mr. KEY dedi: Bunu pergelle 10dk da çizersin kağıda. Bu kadar üşengeç olma Genişletmek için tıkla... Canım kardeşim neredeyse 1.2m x 0,9m lik bir kağıda baskı alacağım sence pergelle mümkün mü böyle bir şey
Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #43 @Zembla eline sağlık çok iyi olmuş böyle yardım sever kişileri görünce mutlu oluyorum.
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 29 Ekim 2022 #44 Lynch0 dedi: @Zembla eline sağlık çok iyi olmuş böyle yardım sever kişileri görünce mutlu oluyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum.
Lynch0 dedi: @Zembla eline sağlık çok iyi olmuş böyle yardım sever kişileri görünce mutlu oluyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum.
M mento Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 280 Çözümler 1 29 Ekim 2022 #45 Lynch0 dedi: @Zembla eline sağlık çok iyi olmuş böyle yardım sever kişileri görünce mutlu oluyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam 2.5 senedir üyeyim net gördüğüm en kral adam
Lynch0 dedi: @Zembla eline sağlık çok iyi olmuş böyle yardım sever kişileri görünce mutlu oluyorum. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam 2.5 senedir üyeyim net gördüğüm en kral adam