Mesela x resourcepacks inde cam dokusunu çok beğendim tek başına kullanmak istiyorum yada farklı y resourcepacks indeki tahta dokusuyla birleştirip kullanmak gibiNe demek istediğinizi tam anlamadım,biraz daha detaylı anlatır mısınız?
Çok zor.Bir resourcepacksden camı farklı bir resourcepacksden tahtayı alıp tek dosyada toplayıp kullanmak mümkün mü? Mümkünse kişisel kullanım için nasıl yapabilirim?
Ya bir kullanınca dokular çakışıyor o yüzden sordum bana bir tahta taş ve cam dokusu yeter istediğim dokuyu buluyorum bu sefer toprak odun da değişiyor çoğunda iri taneli toprak dokusu yok dağlar berbat gözüküyor bir türlü bulamadım istediğim gibi bir şey modlu oynuyorum zaten farklı bloklarda var her şeyi değiştirmemesi daha iyi benim içinÖyle birşeyi yapmak çok zor,dokuları birleştiriceksin falan. Yani benim tavsiyem yapma çok zaman alır,zaten bozuk bile olabilir ikisini aynanda kullanabilirsin ama.
Burayı biraz kurcalayım nasıl kullanıldığına dair bir video falan var mı acaba napmam lazım yaniManuel olarak yapman çok uğraştırıcı olur. Texture yapmayı baştan öğrenmen gerekir. Fakat şu site aradığın şey sanırım:
vanillatweaks.net/picker/resource-packs/
Sevdiğin cam veya tahta dokusunu tek pakete indirebilirsin.
Sevdiğin şeyleri seç sonra indire tıkla. Beğendiğin şeyleri indirecek sadece. Aradağın temiz cam dokusu var bunda. Birde NBT Pack indirmeni öneririm. Dediğin gibi her şeyi değiştirmeden daha güzel dokular ekliyor.Ya bir kullanınca dokular çakışıyor o yüzden sordum bana bir tahta taş ve cam dokusu yeter istediğim dokuyu buluyorum bu sefer toprak odun da değişiyor çoğunda iri taneli toprak dokusu yok dağlar berbat gözüküyor bir türlü bulamadım istediğim gibi bir şey modlu oynuyorum zaten farklı bloklarda var her şeyi değiştirmemesi daha iyi benim için
Burayı biraz kurcalayım nasıl kullanıldığına dair bir video falan var mı acaba napmam lazım yani
Tamam teşekkür ederim bakacağım şimdiSevdiğin şeyleri seç sonra indire tıkla. Beğendiğin şeyleri indirecek sadece. Aradağın temiz cam dokusu var bunda. Birde NBT Pack indirmeni öneririm. Dediğin gibi her şeyi değiştirmeden daha güzel dokular ekliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.