RosLy
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- i5 11400H, RTX 3050Ti, 16GB DDR4 3200MHz RAM, 512 GB NVMe M.2 SSD
i7 1255U, 16GB DDR4 3200MHz RAM, 512 GB NVMe M.2 SSD
- Meslek
- IT Destek Uzmanı
Arkadaşlar merhaba, ben bir PHP sayfası hazırladım. Sayfa özelliklerini tamamladım. Sadece ben kullandığım için herhangi bir veri kaybı olmayacak o yüzden olabildiğince basit bir sayfa yaptım. Fakat bu sayfa benim monitörüm gibi küçük monitörlerde en sonda güncelle ve sil seçenekleri olan tabloda iki buttonu alt alta sıralıyor ama ben yan yana olmasını istiyorum bunu nasıl düzeltebiliriz?
Bakın bu şekilde butonlar böyle kalıyor. CSS sınıflarından Bootstrap kullanıyorum.
Bu şekilde bütün ürünler listelenirken buttonların yan yana olmasını istiyorum ama hepsi listelenirken alt alta gözüküyor ve çirkin oluyor responsive nasıl yapabilirim?
Yan yana sıralanırken de cihazın monitörü ufak büyük fark etmemesi için responsive gerekiyor diye biliyorum.
Bakın bu şekilde butonlar böyle kalıyor. CSS sınıflarından Bootstrap kullanıyorum.
Bu şekilde bütün ürünler listelenirken buttonların yan yana olmasını istiyorum ama hepsi listelenirken alt alta gözüküyor ve çirkin oluyor responsive nasıl yapabilirim?
Yan yana sıralanırken de cihazın monitörü ufak büyük fark etmemesi için responsive gerekiyor diye biliyorum.
Son düzenleme: