T TahaYone Yoctopat Katılım 23 Aralık 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:36 #1 RAM 16 GB İşlemci AMD Ryzen 3 Anakartım Gigabyte B450 Gaming X. İzlediğim bir videoda adam Secure Boot ayarlarından restore factory key yapıyordı. Bende yaptım görüntü gitti ve bir daha gelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 22:45
Anakartım Gigabyte B450 Gaming X. İzlediğim bir videoda adam Secure Boot ayarlarından restore factory key yapıyordı. Bende yaptım görüntü gitti ve bir daha gelmedi.
KS KS T TahaYone Yoctopat Katılım 23 Aralık 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:16 #21 eren28tr dedi: F10 tuşu ile kaydedip çıkıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Save & Exit Setup yazan seçeneğe basıp çıkıyorum farkı olur mu? Artı 0 Eksi
eren28tr dedi: F10 tuşu ile kaydedip çıkıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Save & Exit Setup yazan seçeneğe basıp çıkıyorum farkı olur mu?
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 29.173 Çözümler 620 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:17 #22 F10 tuşu ile kaydedip çıkmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS T TahaYone Yoctopat Katılım 23 Aralık 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:19 #23 eren28tr dedi: F10 tuşu ile kaydedip çıkmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... F10 tuşuna basınca hiçbir şey değişmedi farklı bir tuş olabilir mi gigabyte kullanıyorum Artı 0 Eksi
eren28tr dedi: F10 tuşu ile kaydedip çıkmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... F10 tuşuna basınca hiçbir şey değişmedi farklı bir tuş olabilir mi gigabyte kullanıyorum
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 29.173 Çözümler 620 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:21 #24 F10 tuşu olması gerek. Artı 0 Eksi
KS KS T TahaYone Yoctopat Katılım 23 Aralık 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:28 #25 eren28tr dedi: F10 tuşu olması gerek. Genişletmek için tıkla... evet f10 tuşuymuş farklı klavye bağlayıp test ettim benim klavyem bozukmuş. Aynı işlemi F10 tuşu ile yaptım sonuç değişmedi CSM hala disabled Artı 0 Eksi
eren28tr dedi: F10 tuşu olması gerek. Genişletmek için tıkla... evet f10 tuşuymuş farklı klavye bağlayıp test ettim benim klavyem bozukmuş. Aynı işlemi F10 tuşu ile yaptım sonuç değişmedi CSM hala disabled
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 29.173 Çözümler 620 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:29 #26 Siz en iyisi ekran kartına UEFI desteği kazandırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS T TahaYone Yoctopat Katılım 23 Aralık 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:31 #27 eren28tr dedi: Siz en iyisi ekran kartına UEFI desteği kazandırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım. Ekran kartını doğrudan anakarta bağlayayım mı? Artı 0 Eksi
eren28tr dedi: Siz en iyisi ekran kartına UEFI desteği kazandırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım. Ekran kartını doğrudan anakarta bağlayayım mı?
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 29.173 Çözümler 620 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:33 #28 Evet bağlayın. Buyurun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Evet bağlayın. Buyurun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS T TahaYone Yoctopat Katılım 23 Aralık 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:34 #29 eren28tr dedi: Evet bağlayın. Buyurun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Masa başında uyuya kalmışım yardımınız için çok teşekkür ederim macerama yarın devam edeceğim halledemediğim yerler olursa size danışabilir miyim Artı 0 Eksi
eren28tr dedi: Evet bağlayın. Buyurun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Masa başında uyuya kalmışım yardımınız için çok teşekkür ederim macerama yarın devam edeceğim halledemediğim yerler olursa size danışabilir miyim
eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 29.173 Çözümler 620 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:38 #30 Evet hocam. Artı 0 Eksi