Bilgisayar BIOS ayarlarından sonra görüntü vermiyor

Efew45

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
8+8 GSkill 3000 MHz
SSD veya HDD modeli
Samsung 970 Evo
Ekran kartı
GTX 1060 3 GB
Anakart
MSI Bazooka V2 B450M
İşlemci
R5 3600
Arkadaşlar bilgisayarımın anakart ve işlemcisini değiştirmiştim. Sorunsuz kullanıyordum sonra RAM'lerin XMP ayarı yapmadığımı hatırladım. Onu yaptıktan sonra gözüme "game Boost" özelliği çarptı, performans artar diye onu da açtım daha sonra kaydettiğimde ekrana BIOS fontlu sarı bir yazı geldi gitti ve sistem görüntü vermemeye başladı. Kasanın ışıklar geliyor fakat klavye vs gelmiyor.

Arkadaşlar bilgisayarımın anakart ve işlemcisini değiştirmiştim. Sorunsuz kullanıyordum sonra RAM'lerin XMP ayarı yapmadığımı hatırladım. Onu yaptıktan sonra gözüme "game Boost" özelliği çarptı, performans artar diye onu da açtım daha sonra kaydettiğimde ekrana BIOS fontlu sarı bir yazı geldi gitti ve sistem görüntü vermemeye başladı. Kasanın ışıklar geliyor fakat klavye vs gelmiyor.

BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın.

Dostum muhtemelen çözmüşsündür ama ben yinede söyleyeyim kasadan güç kablosunu çıkar anahtarını kapat kasadan güç düğmesine 2-3 saniye basılı tut ve bunu 2-3 kere tekrar et sonra güç kablosunu takıp çalıştır düzelicektir muhtemelen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı