Ret yediğim kız ile aynı sınıfa düştüm

Heil Ivan

Hectopat
Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
22
Herkese selam! Ben okulda bir kıza aşık oldum fakat ret yedim. Kız en başta çok sessiz ve yalnızdı ilk sevmeye başladığımda fakat sonra arkadaşları oldu ve onlara benzedi ben kızı boş zamanda bulup iltifat attım ve çok sevindi belki bir umut benden hoşlanıyor diye düşündüm ve kıza yazmaya başladım fakat ben biraz abarttım ve kıza biraz darladim kız beni yanlış anladı ben sadece onu seviyordum ama biraz fazla aşırıya gittim. O zamanla arkadaşları gibi oldu arkadaşları da genelde sevgilileri hakkında konuşuyorlardı ve o da tahminimce onlar gibi olmak istiyordu. Ve o sessizliği ve temizliği artık yoktu. Fazla uzatmayayım ret yiyeli 8 ay oldu ama kendisi benden rahatsız olduğunu söylemesine rağmen sayısal seçti (kız normalde eşit ağırlık seçecekti ).ben bu kızı anlamakta zorlandım malum okullar da başladı fikirleriniz benim için çok önemli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sayısal seçmesi ile pek alakası yok. Çözüm istediğiniz şeyi hala anlamadım kızın sizin yaptığınız şeyleri yapması tesadüfte olabilir.
 
Son düzenleme:
Kız senden hoşlandığı için sayısal seçmiş, üniversitede okumak istediği bölüm falan hikaye. Senden tekrar ona yazmanı bekliyor, çok bekletme.
 

Geri
Yukarı