Çözüldü Retail key hesabıma bağlandı mı nasıl görürüm?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hamza Ünal

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller arkadaşlar. İnternetten bir Windows 10 Pro Retail key aldım fakat formattan sonra otomatik olarak tekrar kullanabilmek için hesabımıza bağlanması gerekiyormuş. Hesabıma bağlanıp bağlanmadığını kesin olarak nerede görebilirim acaba?

Eki Görüntüle 1627294
"Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisansla etkinleştirildi" bu kısımda mı yazması lazım bende sadece etkinleştirildi yazıyor.
Aynen orada yazması lazım. Lisans türünüzü kontrol edin. CMD içerisinden slmgr -dli ile kontrol edebilirsiniz. Retail ise bir yolu bulunur. MAK ise geçmiş olsun. OEM ise de hesapla ilişkili diyor ama anakarta bağlı aslında.

Çözülmüş ki işaretlemiş tamam artık.
Format attıktan sonra oto kullanılabilmesi için hesap ile ilişkilendirildi yazması lazım. O arkadaş şuan çözmüş olsa bile başka bir kişi yanlış bir çözüme ulaşabilir.

Aynen orada yazması lazım. Lisans türünüzü kontrol edin. CMD içerisinden slmgr -dli ile kontrol edebilirsiniz. Retail ise bir yolu bulunur. MAK ise geçmiş olsun. OEM ise de hesapla ilişkili diyor ama anakarta bağlı aslında.

Format attıktan sonra oto kullanılabilmesi için hesap ile ilişkilendirildi yazması lazım. O arkadaş şu an çözmüş olsa bile başka bir kişi yanlış bir çözüme ulaşabilir.

Yalnız ben doğru bir şekilde anlattım o çözdüyse bilemem Microsoft hesabına giriş yaptığında zaten ilişkilendirme yapıyor belki de hesabına girmemişti arkadaş henüz belki girmiştir çözüldü olarak işaretlediyse?

Son düzenleme:
Yanlız ben doğru bir şekilde anlattım o çözdüyse bilemem.
Sen hiçbir şey anlatmamışsın ki??? Etkinleştirilmiş yazıyor işte demişsin. Ya kurumunuz tarafından etkinleştirilmiş yazsaydı? Ona da mı tamamdın? Biz burada kaç tane lisans sorunu çözdük hiçbir insana şak diye tamam demedik. Düzgün cevaplar verin insanlara. Etkinleştirildi demek hesaba bağlandı demek değil.

Sen hiçbir şey anlatmamışsın ki??? Etkinleştirilmiş yazıyor işte demişsin. Ya kurumunuz tarafından etkinleştirilmiş yazsaydı? Ona da mı tamamdın? Biz burada kaç tane lisans sorunu çözdük hiçbir insana şak diye tamam demedik. Düzgün cevaplar verin insanlara. Etkinleştirildi demek hesaba bağlandı demek değil.
Tamam arkadaşım çokmu istiyorsun konunun çözümünün sende olması yanlış çözüm raporlada seni işaretlesinler daha ne yapayım.

Tamam arkadaşım çokmu istiyorsun konunun çözümünün sende olması yanlış çözüm raporlada seni işaretlesinler daha ne yapayım.
Yahu ben çözsem ne çözmesem ne? İnsanlara yanlış bilgi verilmemesi için uyardım. Ben cevap yazdığımda konu çözülmemişti. Adam bir benimkine de bakar dedim bakmamış @Prime777 hocam bile bir kontrol edin yazmış, adam ikimizi de gram takmayıp senin tamam demeni çözüm olarak işaretlemiş. Şimdi adamın biri gelse dese "benim lisans gitti" bu konu yüzünden olacak. İnsanları düşünmeniz lazım biraz.

Yahu ben çözsem ne çözmesem ne? İnsanlara yanlış bilgi verilmemesi için uyardım. Ben cevap yazdığımda konu çözülmemişti. Adam bir benimkine de bakar dedim bakmamış @Prime777 hocam bile bir kontrol edin yazmış, adam ikimizi de gram takmayıp senin tamam demeni çözüm olarak işaretlemiş. Şimdi adamın biri gelse dese "benim lisans gitti" bu konu yüzünden olacak. İnsanları düşünmeniz lazım biraz.

Tamam bilinçlendirdiğin için sağolasın da ama bende
Böyle yazması gerek dedim anlattım yani oda daha ekran görüntüsü atmamış dedim yani böyle yazması gerek diye attım da zaten tamam dedi Çözüldü işaretlermiş belki de çözülmüştür sorunu arkadaşın 3 gün öncenin konusu çoktan çözümlenmişti.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1627894
Bende hesap ile ilişkilendirildi yazıyor.

O zaman konu sahibinin lisansı Microsoft hesabıyla entegre edilmemiş muhtemelen. Microsoft hesabından çıkış yapıp yerel hesaba geçsin, burada böyle bir şey varsa tıklasın ve Microsoft hesabını girsin.

Adsız.png

O zaman konu sahibinin lisansı Microsoft hesabıyla entegre edilmemiş muhtemelen. Microsoft hesabından çıkış yapıp yerel hesaba geçsin, burada böyle bir şey varsa tıklasın ve Microsoft hesabını girsin.

Eki Görüntüle 1628496

Teşekkür ederim bu kadar detaya gerek yoktu işte aynen dediğim gibi Microsoft hesabı eklemesi lazım yok bu key şu key falan arkadaş girmiş büyük ihtimalle girmese bile dediğim gibi hesap eklemesi lazım ve zaten ilişkilendiriyor arkadaş sonradan cözmüşki işaretlemiş sonra ekran görüntüsü atmadı yanlış bir şey yok.

Son düzenleme:
Arkadaşlar iş güçten dolayı yeni bakabildim. Öncelikle yanlışıkla basmış da olabilirim fakat anladığım kadarıyla moderatörler çözüldü olarak işaretlemiş. @Prime777 arkadaşımın attığı ekran görüntüsü galiba windows10'a ait çünkü "etkinleştirme" sekmesi altında "hesap ekle" çıkmıyor windows11'de. Bütün arkadaşların yüksek dikkati için teşekkür ederim. Hala "Windows Etkinleştirildi" yazıyor.
Screenshot_1.png

Ayriyeten şunu da atayım
Screenshot_2.png

Arkadaşlar iş güçten dolayı yeni bakabildim. Öncelikle yanlışlıkla basmış da olabilirim fakat anladığım kadarıyla moderatörler çözüldü olarak işaretlemiş. @Prime777 arkadaşımın attığı ekran görüntüsü galiba Windows 10'a ait çünkü "etkinleştirme" sekmesi altında "hesap ekle" çıkmıyor Windows 11'de. Bütün arkadaşların yüksek dikkati için teşekkür ederim. Hala "Windows etkinleştirildi" yazıyor. Eki Görüntüle 1631005

Ayrıyeten şunu da atayım Eki Görüntüle 1631012

Hocam en iyisi Microsoft'a yazın ya da tarayıcıdan Microsoft giriş yapın oradan bakın eğer sizde monitör simgesi varsa ikonuna tıklayın orada işletim sistemi bilgileriniz gözüküyorsa olmuştur ayriyeten canlı desteğede yazabilirsiniz.@Hamza Ünal

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı