Retail Lisans Bir Bilgisayardan Nasıl Kaldırılabilir?

Format attıktan sonra retail key girmeyerek kaldırabilirsin. Retail key'i kullanacağın diğer bilgisayara normal şekilde girdikten sonra telefonla veya müşteri destek yoluyla onaylatman gerekebilir.

Format attıktan sonra retail key girmeyerek kaldırabilirsin. Retail key'i kullanacağın diğer bilgisayara normal şekilde girdikten sonra telefonla veya müşteri destek yoluyla onaylatman gerekebilir.
Format atınca siliniyor ise iyiymiş. N11'den almıştım, Microsoft herhangi bir şey istiyor mu?

Format atınca siliniyor ise iyiymiş. N11'den almıştım, Microsoft herhangi bir şey istiyor mu?
Benim anladığım key sildiğinizde Microsoft sunucularına key'in silindiği bilgisi gitmiyor. Diyelim bir bilgisayardaki key'i başka bilgisayara yazdınız, diğer bilgisayarda Windows'u çalıştırmadığınız sürece sorun çıkmıyor. Türkiye'deki IMEI numarası gibi yani. Aynı iki veya daha fazla telefon aynı numarayı aynı anda kullanmıyorsa sorun çıkmıyor.
Bu arada aldığınız key'in retail olduğuna emin misiniz? Komut istemine slmgr -dli yazarak kontrol eder misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı