Amazon.com.tr'den bir laptop almıştım, sorunlar yaşadım ve yarın iade edeceğim. Bu bilgisayara Windows 10 Pro Retail lisans yüklemiştim. Bunu kaldırıp, başka bir bilgisayarda daha sonra nasıl kullanabilirim? Yani nasıl kaldırabilirim? Teşekkürler.
Format atınca siliniyor ise iyiymiş. N11'den almıştım, Microsoft herhangi bir şey istiyor mu?Format attıktan sonra retail key girmeyerek kaldırabilirsin. Retail key'i kullanacağın diğer bilgisayara normal şekilde girdikten sonra telefonla veya müşteri destek yoluyla onaylatman gerekebilir.
Benim anladığım key sildiğinizde Microsoft sunucularına key'in silindiği bilgisi gitmiyor. Diyelim bir bilgisayardaki key'i başka bilgisayara yazdınız, diğer bilgisayarda Windows'u çalıştırmadığınız sürece sorun çıkmıyor. Türkiye'deki IMEI numarası gibi yani. Aynı iki veya daha fazla telefon aynı numarayı aynı anda kullanmıyorsa sorun çıkmıyor.Format atınca siliniyor ise iyiymiş. N11'den almıştım, Microsoft herhangi bir şey istiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.