Retro El Konsolu ANBERNIC RG35XX

Her şey gayet güzel gözüküyor keşke tasarımı Gameboy Advance gibi olsaydı
Bu tip uzun sürede çok yoruyor.

Şimdilik modlu PSP ile devam edeceğim el konsolu olarak
Kesinlikle haklısın. RG350P bu konuda çok başarılı bir modeldi. PSP işini görüyorsa boşuna para harcama. Ben de RG405M'in stoklara düşmesini bekliyordum fakat Game Boy'un ponçiğini görünce dayanamadım aldım. En azından aksesuar olarak durur.
Ne kadara aldınız hocam?
Amazon'da 1800TL'ye geldi. Link bırakacaktım fakat stok olmadığından eklemedim.
Şirin bir konsol. Retro sevenler için güzel bir seçenek. Analog olmaması Arcade oyunlarda zorluk yapabilir. İnceleme ise gayet başarılı.
Tasarım gerçekten çok şirin. Boyutu itibariyle eklemek zor olurdu ama RG351V modelinde analog bulunuyor. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ben de almak istiyorum da nereden alabilirim şu anda?

Banggood'ta daha iyi versiyonları mevcut. Arbernic nostalji konsollarını yapan bir marka zaten. Bazı modelleri PS1, PS2, PSP oyunlarını kasmadan oynatabiliyor.

Bu ya da Miyoo Mini Plus almak istiyorum fakat Amazon üzerinden baktığımda herhangi bir kargo ve vergi eklemiyor. Şimdi alsam gümrükte bir ödeme çıkar mı bana ve çıkarsa ne kadar çıkar? Anberic 2000 Miyoo 2300 TL'ye satılıyor. Bunlara gümrükte %40 vergi çıkarsa çok pahalıya gelecek. Bilgisi olan var mı acaba?

Amazon yurtdışı ürünlerde satıcı ve gönderici Amazon değilse PTT hem kargo hem de vergisini alıyor. Şikayetvar'da sitesinde bu konuda şikayetleri görebilirsin. Almayı düşünüyorsan gönderici Amazon olsun.

Merhaba bu konsola ps oyunlarını nasıl yüklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…