O da bir seçenek. Ama psp oyunlarını oynatıyor mu bilmiyorum.
Eyvallah hocam. Dediğiniz gibi bulut üzerinden oyun oynamak da ayrı bir artısı olabilir. Ben yine de bir müddet araştırıp karar versem iyi olurGenelde o cihazların ömrü ve görüntü kalitesi pek iyi olmuyor. telefon gibisi yok hocam, istediğinizi yükler siler düzenlersiniz.
ve onun yanında yurtdışından getirmenin gümrük vergisi ve takılmasıda çok yüksek ihtimal.
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi araştırıp bakacağım artık.Araştırmak gerek. Ben DS oyunları için kullanıyorum. PSP oyunları biraz daha ağır olabilir. Hepsini açamayabilir.
Bu iş için en mantikli seçenek bence Snapdragon işlemcili eski amiral ya da orta üst segment bir Android cihaz alıp ona kontrolcü bağlayıp kullanmak. Mesela S20FE Snapdragon modeli gibi.
Bu iş için en mantikli seçenek bence Snapdragon işlemcili eski amiral ya da orta üst segment bir Android cihaz alıp ona kontrolcü bağlayıp kullanmak. Mesela S20FE Snapdragon modeli gibi.
Öyküncü ile devam etmek açıkçası.Bende telefon olarak S22 mevcut sizce Razer Kishi alıp emülatorlerle devam mı etmek yoksa PSP'ya da vita almak mı? PSP'nin vs görüntüsünü estetiğini çok sevdiğimden bugün araştırmaya başladım ama fiyatını hak etmiyor gibiler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.