3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 3 Ocak 2023 #11 Hocam yarın okuldan gelince kuracağım. @Lamblichus
Lamblichus Picopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 114 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #12 321147 dedi: Hocam yarın okuldan gelince kuracağım. @Lamblichus Genişletmek için tıkla... Bu arada uyarmak istedim, kurulumu yeni başlayan biri için bir tık zor olabilir. Ben bile ilk kurduğumda bayağı bir sıkıntı çıkarmıştı. İngilizcen iyiyse bu kaynağa göz atabilirsin. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
321147 dedi: Hocam yarın okuldan gelince kuracağım. @Lamblichus Genişletmek için tıkla... Bu arada uyarmak istedim, kurulumu yeni başlayan biri için bir tık zor olabilir. Ben bile ilk kurduğumda bayağı bir sıkıntı çıkarmıştı. İngilizcen iyiyse bu kaynağa göz atabilirsin. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 3 Ocak 2023 #13 Lamblichus dedi: Bu arada uyarmak istedim, kurulumu yeni başlayan biri için bir tık zor olabilir. İngilizcen iyiyse bu kaynağa göz atabilirsin. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Grafiksel kurulum ekranı gelmiyor mu? Yani Arch kurulumu gibi mi?
Lamblichus dedi: Bu arada uyarmak istedim, kurulumu yeni başlayan biri için bir tık zor olabilir. İngilizcen iyiyse bu kaynağa göz atabilirsin. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Grafiksel kurulum ekranı gelmiyor mu? Yani Arch kurulumu gibi mi?
Lamblichus Picopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 114 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #14 321147 dedi: Grafiksel kurulum ekranı gelmiyor mu? Yani Arch kurulumu gibi mi? Genişletmek için tıkla... Grafiksel olarak kurulum ekranı geliyor ancak yeni başlayan birisi için çok açıklayıcı olmayabilir. Sürprizbozanı izleyerek yapabilirsiniz. 321147 dedi: Grafiksel kurulum ekranı gelmiyor mu? Yani Arch kurulumu gibi mi? Genişletmek için tıkla... Arch gibi kurulan çok az distro var zaten. Gentoo, void falan. 321147 dedi: Grafiksel kurulum ekranı gelmiyor mu? Yani Arch kurulumu gi mi? Genişletmek için tıkla... Sanal makinede deneyeceğim. 30 dakika sonra geri dönüş yaparım.
321147 dedi: Grafiksel kurulum ekranı gelmiyor mu? Yani Arch kurulumu gibi mi? Genişletmek için tıkla... Grafiksel olarak kurulum ekranı geliyor ancak yeni başlayan birisi için çok açıklayıcı olmayabilir. Sürprizbozanı izleyerek yapabilirsiniz. 321147 dedi: Grafiksel kurulum ekranı gelmiyor mu? Yani Arch kurulumu gibi mi? Genişletmek için tıkla... Arch gibi kurulan çok az distro var zaten. Gentoo, void falan. 321147 dedi: Grafiksel kurulum ekranı gelmiyor mu? Yani Arch kurulumu gi mi? Genişletmek için tıkla... Sanal makinede deneyeceğim. 30 dakika sonra geri dönüş yaparım.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 3 Ocak 2023 #15 Lamblichus dedi: Grafiksel olarak kurulum ekranı geliyor ancak yeni başlayan birisi için çok açıklayıcı olmayabilir. Sürprizbozanı izleyerek yapabilirsiniz. Arch gibi kurulan çok az distro var zaten. Gentoo, void falan. Genişletmek için tıkla... Aslında void sayılmaz. Onun da bildiğiniz gui installeri var. Kiss veya static linux diyebiliriz.
Lamblichus dedi: Grafiksel olarak kurulum ekranı geliyor ancak yeni başlayan birisi için çok açıklayıcı olmayabilir. Sürprizbozanı izleyerek yapabilirsiniz. Arch gibi kurulan çok az distro var zaten. Gentoo, void falan. Genişletmek için tıkla... Aslında void sayılmaz. Onun da bildiğiniz gui installeri var. Kiss veya static linux diyebiliriz.
Lamblichus Picopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 114 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #16 Shaw Dickerson dedi: Aslında void sayılmaz. Onun da bildiğiniz gui installeri var. Kiss veya static linux diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Ben Arch gibi kurmuştum.
Shaw Dickerson dedi: Aslında void sayılmaz. Onun da bildiğiniz gui installeri var. Kiss veya static linux diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Ben Arch gibi kurmuştum.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 3 Ocak 2023 #17 Lamblichus dedi: Ben Arch gibi kurmuştum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki o da bir seçenek, ama direkt terminali açıp sudo void-installer diyerek kurabiliyorsunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2023
Lamblichus dedi: Ben Arch gibi kurmuştum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki o da bir seçenek, ama direkt terminali açıp sudo void-installer diyerek kurabiliyorsunuz.
Lamblichus Picopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 114 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #18 Shaw Dickerson dedi: Tabii ki o da bir seçenek, ama direkt terminali açıp sudo void-installer diyerek kurabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek mi vardı? Ben 2-3 saat boşuna uğraşmışım.
Shaw Dickerson dedi: Tabii ki o da bir seçenek, ama direkt terminali açıp sudo void-installer diyerek kurabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir seçenek mi vardı? Ben 2-3 saat boşuna uğraşmışım.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 3 Ocak 2023 #19 Lamblichus dedi: Öyle bir seçenek mi vardı? Ben 2-3 saat boşuna uğraşmışım. Genişletmek için tıkla... Evet var, kolayca kurulabiliyor böylece. 2 dakikanızı alıyor.
Lamblichus dedi: Öyle bir seçenek mi vardı? Ben 2-3 saat boşuna uğraşmışım. Genişletmek için tıkla... Evet var, kolayca kurulabiliyor böylece. 2 dakikanızı alıyor.
Lamblichus Picopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 114 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #20 Shaw Dickerson dedi: Evet var, kolayca kurulabiliyor böylece. 2 dakikanızı alıyor. Genişletmek için tıkla... Bir ara deneyeyim. 321147 dedi: Grafiksel kurulum ekranı gelmiyor mu? Yani Arch kurulumu gibi mi? Genişletmek için tıkla... Kurulumu yapabildim ancak yeniden başlattığımda sürekli kurulum ekranına atıyor. Sanal makineden kaynaklı olabilir. Son düzenleme: 3 Ocak 2023
Shaw Dickerson dedi: Evet var, kolayca kurulabiliyor böylece. 2 dakikanızı alıyor. Genişletmek için tıkla... Bir ara deneyeyim. 321147 dedi: Grafiksel kurulum ekranı gelmiyor mu? Yani Arch kurulumu gibi mi? Genişletmek için tıkla... Kurulumu yapabildim ancak yeniden başlattığımda sürekli kurulum ekranına atıyor. Sanal makineden kaynaklı olabilir.