Rehber Retro oyun önerileri

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Dostların dikkatine retrocu geldi retrocu. Ehem evet dostlar. Umarım gününüz aydın yaz ayınız güzel geçiyordur. Bugün uzun zamandır yapmak istediğim rehberi sizinle paylaşacağım. 2 GB RAM ve 1 GB ekran kartı ile oynayabileceğiniz oyunlar sizlerle. Spoiler verebilme ihtimalime karşın oyunların konularını elimden geldiğince kısa tutacağım ve bazı oyunların açıklaması olmayacak. Sistem gereksinimi koymuyorum oyunlar 2 GB RAM ve 1 GB ekran kartı aşmıyor. Hatalarım varsa özür dilerim. Şimdiden iyi oyunlar dilerim.

Not: Yok canım diyorsanız ben bizzat denedim. Bazı oyunlarda ayarların düşük olması gerekiyor. Yine de oynatır. Tecrübe ile sabit. Son olarak bazı oyunlar Steam'de olmayabilir.

Eski sistemim:
  • RAM: 2 GB DDR2.
  • Ekran kartı: AMD ASUS EAH5450 series 1 GB.
  • Anakart: ASRock G41C-GS
  • İşlemci: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz

Korku- gerilim;

Silent Hill Serisi 1,2 ve 3

878lfmwysia51.jpg

Romana ve filme sahip olan Silent Hill 3. şahıs bakış açısını kullanan hayatta kalma korku oyunudur. Steam üzerinde yok fakat emülatör ile oynanabilir. İlk oyun konsol için çıkarken geri kalan 2 Oyununda satışı yok.

Resident Evil Serisi: 1, 2, 3, 5, 6

index.jpg

Resident Evil evrenin hayranı olarak Liste'de barındırmasaydım yazık olurdu. Hayatta kalma korku oyunun baş yapıtı olan bu seri hala dillerde. 1,2 ve 3 remake hallerini değil orijinal halleri ile oynadım. Remake sürümü sistemim kaldırmıyordu çünkü. Ve ben pek remake seven biri değilim. 1,2 ve 3 emulatör ile oynanabilir. 4'ü ekleyip eklememekte kararsızım. Çünkü Ultimate HD olduğu için benim sistemimi aşırı zorluyordu. 5 ve 6 çok rahat oynattı. Yan oyunlardan Code Veronica, Umbrella Chronicle ve The Darkside Chronicle'ı tavsiye ederim. Bu arada 5 ve 6. oyun Online oynanabilir.

Alan Wake serisi

bdae892c-cc0b-4a43-ab32-1eb570b45034.jpg

460-4604281_alan-wakes-american-nightmare-png-png-download-xbox.png

İlk oyun hayatta kalma iken 2. oyun aksiyon, macera ile geçiyor. Bir yazarın ilhamını kaybetmesi sonucu ortaya çıkan olaylar dizisini anlatan bu seri. Şşhh sakın küçümsemeyin şayet karanlık hemen yanı başınızda sizi de bulabilir.

S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

stalker-shadow-of-chernobyl.jpg

Stalker serisinden sadece bu seriyi oynadım. Çernobil'i merak etmem nedeni ile. Felaketin ardından geriye kalan insanların yaşam mücadelesini anlatıyor. Anlatmak değil yaşamak gerekir seriyi.

Marvel sevenlere;

Punisher

MV5BOTZiYmU2MTYtZDI2Ny00MGU3LTljNTYtYzQ5NzJkYzcyZDA1XkEyXkFqcGdeQXVyNDQ2OTk4MzI@._V1_.jpg

Yargı ve intikam kokan bu oyun her ne kadar eski olsa da oynanışı sizi saracaktır.

Wolverine Origins

maxresdefault.jpg

İzleyenler bilir X-Men'in başlangıcı olarak geçer. Oyuna da aktarılmış hali bu. Pençelerin ne kadar can yakıcı olacağını eminim ki hissetirecektir.

Deadpool

Deadpool_video_game_cover.png

Ne yazık ki Steam'de yok. Fakat bu oyun kesinlikle hem eğleneceğiniz hem de çeşitli çılgınlıklar yapabileceğiniz bir oyun. 4. duvarın yıkılmış olduğu kutsal oyun :)

Neden Marvel nerede DC diyenlere:
Olmaz olur mu dostlar sizlere koskoca Batman'i takdim ediyorum.

Batman: Arkham City

header.jpg

Harley ve Jokerin bela oldukları, çeşitli bulmacalar çözüp oradan oraya tıpkı yarasa gibi uçabileceğiniz bir oyun. Bir şans verin derim.

Mafya tarzı oyun arayanlara:

The Godfather the Game

The_Godfather-_The_Game_-_Cover.jpg

Size reddemeyeceğiniz oyunla geleceğim. İntikam ile başlayan bu oyun efsanevi müzikleri ile size eşlik edecek. Oyunumuz ne yazık ki Steam'de bulunmamaktadır.

Mafia 1 ve 2

mafia-1-2.jpg

Hayranı olduğum bir seri daha. Klasik olarak oynarsanız bilgisayar kaldırabilir. İlk oyunda küçük işlerle uğraşan bir genç iken ailenin içinde kendimizi buluyoruz. İkinci oyunda dönemin şartlarıyla daha güzel grafikler bizi karşılıyor. Mafia 1 çıkalı tam 20 sene oluyor. 1-5 Eylül arası orijinal halini Steam'den ücretsiz alabilirsiniz.ah o mükemmel karlı günler. Mr. Angelo Mr. Salieri sends his regards.

Scarface: The World ıs Yours

The_World_is_Yours.jpg

Satışı bulunmayan bu oyun GTA oynuyormuş gibi bir hava verse de güzel bir yapım olduğunun kanaatindeyim dostlar.

GTA serisi

32-137-050-01.jpg

3, Vice City ve San Andreas rahatlıkla oynayabilirken 4. oyun sistemi biraz zorlayabilir ama ayarlar düşürülerek oynatır. Hikayeyi bilmeyen eminim yoktur o nedenle es geçiyorum.

Zensiz olur hikayesiz olmaz diyenlere;

Prototype.

Prototype.JPG

Hastalığın ortasında kalıp bu hastalığın bizi mutanta çevirmiş olduğu aksiyon macera oyunu. İster görev ister de etkinlik yapabilir oradan oraya sekebilirsiniz seçim sizlere ait.

Fahrenheit Indigo Project.

MV5BY2RlODNlYzgtN2MxYy00YjUxLWI1ZTQtYTBlMjk1YmU5NjU0XkEyXkFqcGdeQXVyMTA2MjIzMDM0._V1_.jpg

Psikolojiye ve de verecek olduğunuz cevaplara dikkat etmeniz gereken oyun. Tek kişiyi yönetmekle kalmayıp herkesin bakış açısını kullanabileceğimiz bir yapımdır kendisi.

Assassin's Creed 1, 2, 3, Brotherhood ve Revelations.

assassins-creed-collection-blinding-white-big2.jpg

Efsane yapım olan Assassin's Creed. Atalarımızın geçmişini yönettiğimiz, türlü görevler yapabildiğimiz, çekirge gibi oradan oraya zıplayabildiğimiz kutsal oyun. Eğer hala oynamadıysanız kaçırdığınız çok şeyler var.

Half-Life serisi.

a3RbLxQ_460s.jpg

Half-Life hikayesini bilmeyen yoktur. Yıllar geçmiş olsa dahi hala dillerde. Online olarak hala oynayabilirsiniz. ah o uzunca beklediğimiz tren sahnesi. Half-Life 1 ve 2, Blue Shift son olarak Opposing Force. 1 ve 2 bilindik son 2 oyundan bahsedeceğim o nedenle. Blue Shift'te Barry karakterini oynayıp Gordon'a yardım ederken, Opposing Force'da Gordon'ı alt etmeye çalışıyoruz.

Max Payne serisi.

the_max_payne_series_by_phantom_cz-d579tlv.jpg

Yılların eskitemediği gözümdeki en efsane oyun. Gelecek adama kadar ezberlediğim bilmediği konu da kafasını salladığı hareketi bana da bulaştırdığı yapım. Acıyı dibine kadar yaşadığımız Amerikan rüyasının son bulduğu efsane. Bu arada seri derken 3'ü dışında bırakıyorum. 1 ve 2 Steam'de kaldırılmış durumda satın alım yok. Bildiğiniz üzere remake kapıda. geçmiş karadelik gibidir.

Beat'em up tarzı isteyenlere:

Shank 1 ve 2

header.jpg

header 2.jpg

2D olarak oynadığımız ve çeşitli suçluları alt ettiğimiz yapım. Ben pek beat'em up sevmem. Deneme amaçlı oynamıştım türü sevmediğim için beni sarmadı.

Kaos teması arayanlara;

Just Cause 1 ve 2

s-l1600.jpg

İster görev isterseniz yıkım imkanı olan yapım. Bölgeleri keşfedip patlatabileceğiniz ögeler mevcut. Adrenalin dolu serbest dolaşım sizleri bekliyor. Şunu da belirteyim özellikle 2'de HUD göstergesi küçük harita kısaca ayarlardan şeffaflığını düşürmeniz gerekiyor.

Lucius.

capsule_616x353.jpg

Doğa üstü güçlere sahip küçük çocuk. En fazla ne yapabilir ki? Yanıtı tamamen oyunda. 2 Eylül'e kadar 1.80 TL fiyata Steam'de bulabilirsiniz.

Gizleneceğim ajancılık yapacağım diyenlere;

Hitman Blood Money.

416V5BCVPBL._SS500_.jpg

Kolay modda dahi zorlandığım oyun. Çünkü aşırı dikkat gerektiriyor. Kılık değiştirdiğimiz, özellikle de cephaneye dikkat etmeniz gerekmektedir. Şşhh seslere kulağınızı verin sıra da ki kişi belki sizsinizdir.

James Bond 007: Nightfire

007_-_Nightfire_Coverart.png

Birinci bakış açısına sahip, sinematiklerle gaza getiren çeşitli aletle kendinizi 007 hissedebileceğiniz oyun. Multiplayer olarak oynanabilir. Epey eski olması nedeniyle elbette Steam'de bulunmuyor.

Splinter Cell 1,2 ve 3

sctrilogy-1650226301367.jpg

2. oyun Steam'de olmamakla beraber karanlığın dostumuz olduğu yapım. Düşmanların inine kadar girip gerekli bilgileri iletip geriye iz bırakmamanız gerekmekte.

Swat 3 ve 4

steamuserimages-a.akamaihd.jpg

Diğer oyunların aksine Subay olarak oynadığımız ve ekibi yönetebildiğimiz oyun. İster gizlice sızın isterseniz pata küte tercih tamamen size ait.

The Saboteur.

9710333329458.jpg

2. dünya savaşı sırasında Paris'teki Nazi işgalini ve onlara sabotaj yapan İrlandalıyı konu alan bir yapım. Steam'de yok fakat bu oyun epey güzel.

Dostu olanlara, kendine Bonnie ve Clyde arayanlara;

Left 4 Dead serisi.

26e16c6ea8dc56a46fdaebb4870ecca7.jpg

Online olarak 4 kişilik oynanan yılların eskitemediği oyun. şşhh siz siz olun cadıdan uzak durun.

Counter-Strike 1.6
header 3.jpg

Hala oynan o güzel oyun. Maziden bugüne sağa çıkan Dust 2 ve ıceworld'un aktif olduğu son olarak modlarında olduğu oyun haline geldi.

Serious Sam 1 ve 2
sa.jpg

Birinci bakış açısında oynanabilen aksiyon oyunu. Yüksek adrenaline sahip bu nişancı oyunu ileri teknolojili silahlarla ister tek ister iki kişiyle düşmanları alt ediyoruz.

Flatout 1 ve 2
as.jpg

200px-Flatout2pc.jpg

Adrenalin dolu yarış oyunu. Kargaşa dolu oyunlarda rakipleri alt ederek ilerlediğimiz oyun serisi. Steam'de 5 Eylül'e kadar 1. oyun 3.00 TL iken 2. oyun 3.60 TL.

Payday 1
ne.jpg

Birinci kişi bakış açısıyla soygun oyunu sizlerle.

Savaş yapacağım diyorsanız:
Buyurun retro serisi Delta Force ve Call of Duty ilk serileri. Ne derler bilirsiniz eski ama altın.

ofo.jpg

aho.jpg

250px-Call_of_Duty_-_PC.jpg

Callofduty2-packshot.jpg
Hızlı öfkeliden gaza gelip yanlayacaklara;
NFS Underground, NFS Carbon ve NFS Most Wanted bırakıyorum.
maxresdefault.jpg
Emeklilikte bağ bahçe hayali kuranlara:
Şimdiden hazırlık için elbette ki.
Farming Simulator 2011, 2013, 2015 ve 2017 bırakıyorum.
a222.jpg

Sinir bozan oyunlar;

Manual Samuel.
l.jpg

2D görsellere sahip, ölümle anlaşma yaparak bedenimizi kontrol etmeye çalıştığımız belalı oyun.

Getting Over It
q.jpg

Kazanın içinde çekiçle engelleri aştığımız en ufak hatada düşüp en başa geldiğimiz belalı oyun.

Garip yapım (Kendimce):

The Stanley Parable
Thestanleyparablegreenlightcover.jpg

Birinci bakış açısı ve seslendirme. Seçim ve hikayenin gidişatı size ait. Ama unutmayın seçimleriniz aynı yere çıkmayacak.

Off buram buram nostalji koksun buralar diyenlere:
Transformes The Game, Enter the matrix, The matrix: Path of Neo, Age of Empiers 2, Mount and Blade Warband, Ford Racing 3, Pirates of Carribbean at Worlds End, Moto GP, Metin2, Bully, Crazy Taksi, Virtua Cop, Re-Volt, Hamster Heroes, Virtua Tenis, Trine, Prince of Percia, Herkül ve Hugo.
31336_IGDB-272x380.jpg

header.jpg
Bully 12 Eylül'e kadar Steam'de 8,40 TL.
Bilgisayarcı formatının gözbebeği olan, oyun kayıtlarını kurtaran misafir çocuğu bükücü oyunlar;
Moonstar, Feeding Frenzy(Meşhur balık oyunu), Battle Rush (2 kişilik tank oyunu), Beetle Jug 3, Braid, Crazy Frog, Dinos and Bubbles Portable, Disney Tarzan, Farm Frenzy, Hamlet (bulmaca), Hercules, Jardinains (Ah o deli eden noel babalar), Jazz (2 kişilik), Sponge Bob Diner Dash 2

Ekstra oyun olarak:

Ski Region Simulator.
w.jpg

İsviçre Alpleri'nde kışın vermiş olduğu eşsiz manzarayı ve gündelik yaşamı deneyimleyeceğiniz bir yapım.

Demolition Company.
e.jpg

Biz Türklerin vazgeçilmezi. Yıkım oyunu sizlerle. Yıkım yapacağınız ve çeşitli araçları kullanabilme imkanı sağlayan bir yapım.

Portal 1 ve 2
header_586x192.jpg

Bu oyundan bahsetmeyeceğim. Çünkü yaşamanız gerekiyor. Anlatıma sığdıramadığım oyun serisi.

Seum.
8f9d3535577a760ac01b500859d1fcc0d25eb2663c305503a645540b195e7b58_product_card_v2_mobile_slider...jpg

Cehennemde ki ölümcül arenalarda hızın ve zorluğun baş gösterdiği parkur dolu koşu oyunu sizlerle.

Gun.
gBB.jpg

Düşük sistemlerin gözbebeği yan sanayi Red Dead arayanlar için birebir oyun. Steam'de 12.87 TL'ye 5 Eylül'e kadar alabilirsiniz.

Of ne oyun oynamışım öyle. Yükleyebildiğim kadar görsel yükledim ama umarım beğenirsiniz. Şimdilik benden bu kadar hoşça kalın dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostların dikkatine retrocu geldi retrocu. Ehem evet dostlar. Umarım gününüz aydın yaz ayınız güzel geçiyordur. Bugün uzun zamandır yapmak istediğim rehberi sizinle paylaşacağım. 2 GB RAM ve 1 GB ekran kartı ile oynayacabileceğiniz oyunlar sizlerle. Spoiler verebilme ihtimalime karşın oyunların konularını elimden geldiğince kısa tutacağım ve bazı oyunların açıklaması olmayacak. Sistem gereksinimi koymuyorum oyunlar 2 GB RAM ve 1 GB ekran kartı aşmıyor. Hatalarım varsa özür dilerim. Şimdiden iyi oyunlar dilerim.

Not: Yok canım diyorsanız ben bizzat denedim. Bazı oyunlarda ayarların düşük olması gerekiyor. Yine de oynatır. Tecrübe ile sabit. Son olarak bazı oyunlar Steam'de olmayabilir.

Eski sistemim:
RAM: 2 GB DDR2.
Ekran kartı: AMD ASUS EAH5450 series 1 GB.
Anakart: ASRock G41C-GS
İşlemci: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz

Korku- gerilim;

Silent Hill Serisi 1,2 ve 3

Eki Görüntüle 1495160

Romana ve filme sahip olan Silent Hill 3. şahıs bakış açısını kullanan hayatta kalma korku oyunudur. Steam üzerinde yok fakat emülatör ile oynanabilir. İlk oyun konsol için çıkarken geri kalan 2 Oyunun'da satışı yok.

Resident Evil Serisi: 1, 2, 3, 5, 6

Eki Görüntüle 1495181

Resident Evil evrenin hayranı olarak Liste'de barındırmasaydım yazık olurdu. Hayatta kalma korku oyunun baş yapıtı olan bu seri hala dillerde. 1,2 ve 3 remake hallerini değil orijinal halleri ile oynadım. Remake'leri sistemim kaldırmıyordu çünkü. Ve ben pek remake seven biri değilim. 1,2 ve 3 emulatör ile oynanabilir. 4'ü ekleyip eklememekte kararsızım. Çünkü Ultimate HD olduğu için benim sistemimi aşırı zorluyordu. 5 ve 6 çok rahat oynattı. Yan oyunlardan code veronica, umbrella chronicle ve the darkside Chronicle'ı tavsiye ederim. Bu arada 5 ve 6. oyun Online oynanabilir.

Alan wake serisi

Eki Görüntüle 1497319

Eki Görüntüle 1497318

İlk oyun hayatta kalma iken 2. oyun aksiyon, macera ile geçiyor. Bir yazarın ilhamını kaybetmesi sonucu ortaya çıkan olaylar dizisini anlatan bu seri. Şşhh sakın küçümsemeyin şayet karanlık hemen yanı başınızda sizi de bulabilir.

S.T.A.L.K.E.R.. Shadow of chernobyl

Eki Görüntüle 1497317

Stalker serisinden sadece bu seriyi oynadım. Çernobili merak etmem nedeni ile. Felaketin ardından geriye kalan insanların yaşam mücadelesini anlatıyor. Anlatmak değil yaşamak gerekir seriyi.

Marvel sevenlere;

Punisher

Eki Görüntüle 1497316

Yargı ve intikam kokan bu oyun her ne kadar eski olsa da oynanışı sizi saracaktır.

Wolverine Origins

Eki Görüntüle 1497321

İzleyenler bilir X-men'in başlangıcı olarak geçer. Oyuna da aktarılmış hali bu. Pençelerin ne kadar can yakıcı olacağını eminim ki hissetirecektir.

deadpool

Eki Görüntüle 1497320

Ne yazık ki Steam'de yok. Fakat bu oyun kesinlikle hem eğleneceğiniz hem de çeşitli çılgılıklar yapabileceğiniz bir oyun. 4. duvarın yıkılmış olduğu kutsal oyun :)

Neden Marvel nerede DC diyenlere: Olmaz olur mu dostlar sizlere koskoca Batman'i takdim ediyorum.
Batman: Arkham City

Eki Görüntüle 1497323

Harley ve jokerin bela oldukları, çeşitli bulmacalar çözüp oradan oraya tıpkı yarasa gibi uçabileceğiniz bir oyun. Bir şans verin derim.

Mafya tarzı oyun arayanlara:

The godfather the Game

Eki Görüntüle 1497398

Size reddemeyeceğiniz oyunla geleceğim. İntikam ile başlayan bu oyun efsanevi müzikleri ile size eşlik edecek. Oyunumuz ne yazık ki Steam'de bulunmamaktadır.

Mafia 1 ve 2

Eki Görüntüle 1497422

Hayranı olduğum bir seri daha. Klasik olarak oynarsanız bilgisiayar kaldırabilir. İlk oyunda küçük işlerle uğraşan bir genç iken ailenin içinde kendimizi buluyoruz. İkinci oyunda dönemin şartlarıyla daha güzel grafikler bizi karşılıyor. Mafia 1 çıkalı tam 20 sene oluyor. 1-5 Eylül arası orijinal halini Steam'den ücretsiz alabilirsiniz.ah o mükemmel karlı günler. mr. Angelo mr. Salieri sends his regards.

scarface: The world ıs yours

Eki Görüntüle 1497436

Satışı bulunmayan bu oyun GTA oynuyormuş gibi bir hava versede güzel bir yapım olduğunun kanaatındayım dostlar.

GTA serisi

Eki Görüntüle 1497455

3, Vice City, San Andreas rahatlıkla oynayabilirken 4. oyun sistemi biraz zorlayabilir ama ayarlar düşürülerek oynatır. Hikayeyi bilmeyen eminim yoktur o nedenle es geçiyorum.

Zensiz olur hikayesiz olmaz diyenlere;

Prototype.
Eki Görüntüle 1501149
Hastalığın ortasında kalıp bu hastalığın bizi mutanta çevirmiş olduğu aksiyon macera oyunu. İster görev isterde etkinlik yapabilir oradan oraya sekebilirsiniz seçim sizlere ait.

Fahrenheit ındigo project.
Eki Görüntüle 1501145
Psikolojiye ve de verecek olduğunuz cevaplara dikkat etmeniz gereken oyun. Tek kişiyi yönetmekle kalmayıp herkesin bakış açısını kullanabileceğimiz bir yapımdır kendisi.

Assasin Creed 1, 2, 3, Brotherhood, Revelations.
Eki Görüntüle 1501133
Efsane yapım olan assasin Creed. Atalarımızın geçmişini yönettiğimiz, türlü görevler yapabildiğimiz, çekirge gibi oradan oraya zıplayabildiğimiz kutsal oyun. Eğer hala oynamadıysanız kaçırdığınız çok şeyler var.

Half-Life serisi.
Eki Görüntüle 1501129
Half-Life hikayesini bilmeyen yoktur. Yıllar geçmiş olsa dahi hala dillerde. Online olarak hala oynayabilirsiniz. ah o uzunca beklediğimiz tren sahnesi. Half-Life 1 ve 2, Blue Shift son olarak opposing Force. 1 ve 2 bilindik son 2 oyundan bahsedeceğim o nedenle. Blue Shift'te barry karakterini oynayıp Gordon'a yardım ederken, opposing Force'da Gordon'ı alt etmeye çalışıyoruz.

Max Payne serisi.
Eki Görüntüle 1501162
Yılların eskitemediği gözümde ki en efsane oyun. Gelecek adama kadar ezberlediğim bilmediği konu da kafasını salladığı hareketi bana da bulaştırdığı yapım. Acıyı dibine kadar yaşadığımız Amerikan rüyasının son bulduğu efsane. Bu arada seri derken 3'ü dışında bırakıyorum. 1 ve 2 Steam'de kaldırılmış durumda satın alım yok. Bildiğiniz üzere remake kapıda. geçmiş karadelik gibidir.

Beat'em up tarzı isteyenlere:

Shank 1 ve 2
Eki Görüntüle 1501140
Eki Görüntüle 1501138
2D olarak oynadığımız ve çeşitli suçluları alt ettiğimiz yapım. Ben pek beat'em up sevmem. Deneme amaçlı oynamıştım türü sevmediğim için beni sarmadı.

Kaos teması arayanlara;

Just Cause 1 ve 2
Eki Görüntüle 1501154
İster görev isterseniz yıkım imkanı olan yapım. Bölgeleri keşfedip patlatabileceğiniz ögeler mevcut. Adrenalin dolu serbest dolaşım sizleri bekliyor. Şunu da belirteyim özellikle 2'de HUD göstergesi küçük harita kısaca ayarlardan şeffaflığını düşürmeniz gerekiyor.

Lucius.
Eki Görüntüle 1501135
Doğa üstü güçlere sahip küçük çocuk. En fazla ne yapabilir ki? Yanıtı tamamen oyunda. 2 Eylül'e kadar 1.80 TL fiyata Steam'de bulabilirsiniz.

Gizleneceğim ajancılık yapacağım diyenlere;

Hitman blood money.
Eki Görüntüle 1501128
Kolay modda dahi zorlandığım oyun. Çünkü aşırı dikkat gerektiriyor. Kılık değiştirdiğimiz, özellikle de cephaneye dikkat etmeniz gerekmektedir. Şşhh seslere kulağınızı verin sıra da ki kişi belki sizsinizdir.

James bond 007: Nightfire
Eki Görüntüle 1501123
Birinci bakış açısına sahip, sinematiklerle gaza getiren çeşitli aletle kendinizi 007 hissedebileceginiz oyun. Multiplayer'da oynanabilir. Epey eski olması nedeniyle elbette Steam'de bulunmuyor.

Splinter Cell 1,2 ve 3
Eki Görüntüle 1501153
2. oyun Steam'de olmamakla beraber karanlığın dostumuz olduğu yapım. Düşmanların inine kadar girip gerekli bilgileri iletip geriye iz bırakmamanız gerekmekte.

Swat 3 ve 4
Eki Görüntüle 1501155
Diğer oyunların aksine Subay olarak oynadığımız ve ekibi yönetebildiğimiz oyun. İster gizlice sızın isterseniz pata küte tercih tamamen size ait.

The saboteur.
Eki Görüntüle 1497442
2. dünya savaşı sırasında Paris'teki nazi işgalini ve onlara sabotaj yapan irlandalıyı konu alan bir yapım. Steam'de yok fakat bu oyun epey güzel.

Dostu olanlara, kendine Bonnie ve Clyde arayanlara;

Left 4 Dead serisi.
Eki Görüntüle 1501125
Online olarak 4 kişilik oynanan yılların eskitemediği oyun. şhh siz siz olun cadı'dan uzak durun.

Counter-Strike 1.6
Eki Görüntüle 1501139
Hala oynan o güzel oyun. Maziden bugüne sağa çıkan Dust 2 ve ıceworld'un aktif olduğu son olarak modlarında olduğu oyun haline geldi.

Serious Sam 1 ve 2
Eki Görüntüle 1501152
Birinci bakış açısında oynanabilen aksiyon oyunu. Yüksek adrenaline sahip bu nişancı oyunu ileri teknolojili silahlarla ister tek ister iki kişiyle düşmanları alt ediyoruz.

Flatout 1 ve 2
Eki Görüntüle 1501132
Eki Görüntüle 1501126
Adrenalin dolu yarış oyunu. Kargaşa dolu oyunlarda rakipleri alt ederek ilerlediğimiz oyun serisi. Steam'de 5 Eylül'e kadar 1. oyun 3.00 TL iken 2. oyun 3.60 TL.

Payday 1
Eki Görüntüle 1501146
Birinci kişi bakış açısıyla soygun oyunu sizlerle.

Savaş yapacağım diyorsanız buyurun retro serisi Delta Force ve Call of Duty ilk serileri. Ne derler bilirsiniz eski ama altın.
Eki Görüntüle 1501148
Eki Görüntüle 1501131
Eki Görüntüle 1501127
Eki Görüntüle 1501134
Hızlı öfkeliden gaza gelip yanlayacaklara; NFS Underground, NFS Carbon ve NFS Most Wanted bırakıyorum.
Eki Görüntüle 1501144
Emeklilikte bağ bahçe hayali kuranlara şimdiden hazırlık için elbette ki Farming Simulator 2011, 2013, 2015, 2017 bırakıyorum.
Eki Görüntüle 1501130

Sinir bozan oyunlar;

Manual Samuel.
Eki Görüntüle 1501142
2D görsellere sahip, ölümle anlaşma yaparak bedenimizi kontrol etmeye çalıştığımız belalı oyun.

Getting Over It
Eki Görüntüle 1501150
Kazanın içinde çekiçle engelleri aştığımız en ufak hatada düşüp en başa geldiğimiz belalı oyun.

Garip yapım (Kendimce):

The Stanley Parable
Eki Görüntüle 1501156
Birinci bakış açısı ve seslendirme. Seçim ve hikayenin gidişatı size ait. Ama unutmayın seçimleriniz aynı yere çıkmayacak.

Off buram buram nostalji koksun buralar diyenlere: Transformes The Game, Enter the matrix, The matrix: Path of Neo, Age of empiers 2, Mount and Blade Warband, Ford racing 3, Pirates of carribbean at worlds end, Moto GP, Metin2, Bully, Crazy taksi, Virtua cop, Re-Volt, Hamster Heroes, Virtua tenis, Trine, Prince of percia, Herkül ve Hugo.
Eki Görüntüle 1501192
Eki Görüntüle 1501194
Bully 12 Eylül'e kadar Steam'de 8,40 TL.
bilgisayarcı formatının gözbebeği olan, oyun kayıtlarını kurtaran misafir çocuğu bükücü oyunlar; Moonstar, Feeding Frenzy(Meşhur balık oyunu), Battle Rush (2 kişilik tank oyunu), Beetle Jug 3, Braid, Crazy Frog, Dinos and Bubbles Portable, Disney Tarzan, Farm Frenzy, Hamlet (bulmaca), Hercules, Jardinains ( Ah o deli eden noel babalar), Jazz (2 kişilik), Sponge bob diner dash 2

Ekstra oyun olarak:

Ski Region Simulator.
Eki Görüntüle 1501157
İsviçre alplerinde kışın vermiş olduğu eşsiz manzarayı ve gündelik yaşamı deneyimleyeceginiz bir yapım.

Demolition Company.
Eki Görüntüle 1501136
Biz türklerin vazgeçilmezi. Yıkım oyunu sizlerle. Yıkım yapacağınız ve çeşitli araçları kullanabilme imkanı sağlayan bir yapım.

Portal 1 ve 2
Eki Görüntüle 1501141
Bu oyundan bahsetmeyeceğim. Çünkü yaşamanız gerekiyor. Anlatıma sığdıramadığım oyun serisi.

Seum.
Eki Görüntüle 1501124
Cehennemde ki ölümcül arenalarda hızın ve zorluğun baş gösterdiği parkur dolu koşu oyunu sizlerle.

Gun.
Eki Görüntüle 1501137
Düşük sistemlerin gözbebeği yan sanayi Red Dead arayanlar için birebir oyun. Steam'de 12.87 TL'ye 5 Eylül'e kadar alabilirsiniz.

Of ne oyun oynamışım öyle. Yükleyebildiğim kadar görsel yükledim ama umarım beğenirsiniz. Şimdilik benden bu kadar hoşça kalın dostlar.

Ellerine sağlık. Çok güzel bir liste olmuş bende uzun zamandır retro oyunlar oynamak istiyordum bana çok yardımcı oldunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı