RetroStreeTR güvenilir mi?

Yer
İstanbul
Aşağıdaki oyun konsolunu almayı düşündüm ancak Instagram sayfası, site, sitenin tasarımı pek güvenilir gelmedi. Daha önce alışveriş yapan varsa diye sormak istedim. Cevaplarınızı bekliyorum.

Ben de bakıyorum bu siteye. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Almanızı önermem. Satın alıp eline ulaşmış birisi yok. En azından bunu bildiren birisi yok diyelim. L'eDoren X6 alabilirsiniz.

Yurt dışından geliyormuş. Nasıl gümrüğe takılmıyor?

Bir cevap bulabildin mi?

Almanızı önermem. Satın alıp eline ulaşmış birisi yok. En azından bunu bildiren birisi yok diyelim. L'eDoren X6 alabilirsiniz.
Ledorende L2 ve R2 tuşları yok. Bu model daha iyi değil mi?
Bilgi verebilecek var mı?

Son düzenleme:

İlanı zaten 14 Aralık tarihinde paylaşmışım. Site güvenilir mi diye bakıyorsunuz. Net bir yorum yok. Ona rağmen sipariş verip, 31 Aralık tarihine kadar bekliyorsunuz ve 31 Aralık tarihinde yorum yapıyorsunuz. Kurgunuzu biraz daha geliştirin. Eğer gerçekten arkadaşınıza geldiyse arkadaşınızdan fotoğraf, video isteyin. Faturasını gösterin. Sipariş geçmişinizi gösterin. Biz de inanalım.

Bende bu site güvenlimi değil mi aralık ortasından beri araştırıyorum net detaylı bir şey bulamadım baktım net cevap alabileceğim bir yerde yok 28 Aralıkta sipariş verdim. Kart bilgilerimide girdim biraz riskli bir durum sonradan pişman olmadım değil benden almaları gereken ücreti aldıktan sonra kartımın kullanımını bankanın uygulaması üzerinden ne olur ne olmaz diye sınırladım henüz siparişim gelmedi Instagram'dan sordum ne durumdadır diye 15/20 gün sürebileceği söylendi. Bekliyoruz ya gitti ya da gelecek nasip artık gelişme olursa yazarım. Ama gelsede kimseye önermem çünkü kart bilgilerinizi veriyorsunuz bu kişinin kendi tercihi olmalı, dediğim gibi ben o riski aldım sonuçlarına bakacağız …

Yine yorum yapıldığı gün açılan hesap daha.

Yine yorum yapıldığı gün açılan hesap daha.

Güzel kardeşim, okumadın herhalde bende sizin gibi bekleyenlerdenim diyorum henüz elime geçmedi siparişim parasını ödedim 28 Aralıkta sipariş verdim henüz ürün eline ulaşmadı kargoyuda sürekli kontrol ediyorum güncellemeler oluyor ama ne olduğunu bile henüz anlamadım hesabı dün açtım inkar etmiyorum ki bende Google'da bunlar kim diye arayanlardanım bu konuda bir tek burada ele alınmış belki yarın bir gün başka konularda da soru cevap imkanı olur diye kayıt açtım ve bu ilk kez böyle bir yere açtığım kayıt oldu. Kimseyi ikna etmeyede çalışmıyorum veya dediğim gibi ürün elime gelse de hadi hepiniz güvenin alında demem çünkü bu bir risk. Olursa ürün elime geçerse yine bilgi veririm.

Dosya Ekleri

• IMG_4499.png
    109,8 KB · Görüntüleme: 1.669
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…