RetroStreeTR güvenilir mi?

Tabiki ,, henüz ürün gelmedi gelirse burada da paylaşacağım ama yine söylemiş olayım gelmiş olsa bile kimseye önermiyorum çünkü tanımam etmem

Tabiki ,, inşallah geçerse yaparım ama lütfen öneri gibi algılamayın belirttiğim üzere tanımam etmem başınıza iş açmak istemem ama ürün gelirse süreci komple buradan tekrar paylaşmış olacağım henüz beklemedeyim

Son güncelleme ; ürün kargoya verildi sanırım. Az önce sürat kargodan mesajda geldi muhtemelen yarın iş yerime gelmiş olacak. Yarın izinliyim Çarşamba günü iş yerime gittiğimde kontrol edip süreci buradan paylaşabilirim.
Güncel paylaştığım durum bilgisi ürün alışverişi için kesinlikle öneri değildir

Herkese Merhaba,

Ürün bugün itibari ile elime geçti , bu sabah kargo ile teslim aldım. 28 Aralıkta vermiş olduğum sipariş 12 Ocak ta gelmiş oldu. Ürünü çalıştırdım herhangi bir sorunu sıkıntısı yok ama henüz çözemedim tabi.

Ürün elime geçti ama dediğim gibi buradan alışverişi tavsiye edermiyim ? Tabiki hayır çünkü kredi kartı bilgilerinizi giriyorsunuz kart sahibi olan kişinin buna kendi karar vermesi en uygun olanı olacaktır. Ben bu süreçte sadece biraz fazla bekleme süresinin olduğunu düşünüyorum onun dışında bir problem yaşamadım inşallah bundan sonrada yaşamam
Sağ olun hocam. Güle güle kullanın. Nedensiz ben hala güvenemiyorum ama almak isteyenlere güzel bir örnek olur.

Sağ olun hocam. Güle güle kullanın. Nedensiz ben hala güvenemiyorum ama almak isteyenlere güzel bir örnek olur.
Bende güvenemiyorum :) Risk aldım sorunsuz geldi çok şükür. Belki sanal kartla falan alınsa dahamı iyi olur bilemiyorum hiç kullanmadım ama siteleri biraz daha güven verse belki kimse sorun yaşamıycak.. Cihazda sabahtır çalışıyor bi sorunda çıkmadı ,, en azından geldi.. Ama arıza çıksa bunu kim tamir eder onuda bilmiyorum yada edermi meçhul ,, Bi sorunuz olursa yanıtlamaya çalışırım iyi akşamlar dilerim

Dosya Ekleri

• IMG_4577.jpeg
    IMG_4577.jpeg
    74,1 KB · Görüntüleme: 1.022
Merhaba üründen memnun musunuz?

Ürünü tavsiye ederseniz almayı düşünüyorum.
Bugün geldi banada ,, yani kaliteli görünüyor sabah saatlerinden beri arada kurcalıyorum bi sorun çıkmadı vakit geçirmek için alınabilir ,, Kalitesiz görünmedi bana da hala keşfetmeye çalışıyorum

@Orhan İnci hocam ürünler yurtdışından geliyormuş. Bu konuda herhangi bir sorun yaşadın mı? Vergisi olsun vs. ve güvenilirlik açısından neler dersin?
Ben sadece instagramdaki sayfasından sipariş verdim 28 Aralıkta dünde teslim aldım bir sorun yaşamadım. Vergi vs bu tarz bişey çıkmadı yani sayfada görünen ücret ne ise onu ödedim başka bişey ödemedim üstad. Sadece gelmesi biraz uzun sürdü

Bu ürünün orijinal ismi Anbernic R36S ve bu siteyi kuran kişi dropshipping usulü üstüne kendi kar payını koyup sizin adresinize Çin'den sipariş veriyor. Bu siteyi aracı olmaktan çıkarıp kendiniz 30 dolar civarına alabilirsiniz.

Ayrıca R36S yerine RG353V tavsiye ederim.
Hocam ben baktığımda gümrükle beraber daha pahalıya geliyor. Böylesi daha makul değil mi?

Aşağıdaki oyun konsolunu almayı düşündüm ancak Instagram sayfası, site, sitenin tasarımı pek güvenilir gelmedi. Daha önce alışveriş yapan varsa diye sormak istedim. Cevaplarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 2373670

Eki Görüntüle 2373669
Ben Aldım elime ulaştı 3 haftadır falan kullanıyorum.Çevremdekilerde baya beğendi sipariş verdiler onlarda :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı