Güzel kardeşim, okumadın herhalde bende sizin gibi bekleyenlerdenim diyorum henüz elime geçmedi siparişim parasını ödedim 28 Aralıkta sipariş verdim henüz ürün eline ulaşmadı kargoyuda sürekli kontrol ediyorum güncellemeler oluyor ama ne olduğunu bile henüz anlamadımhesabı dün açtım inkar etmiyorum ki bende Google da bunlar kim diye arayanlardanım bu konuda bir tek burada ele alınmış belki yarın bir gün başka konularda da soru cevap imkanı olur diye kayıt açtım ve bu ilk kez böyle bir yere açtığım kayıt oldu. Kimseyi ikna etmeyede çalışmıyorum veya dediğim gibi ürün elime gelsede hadi hepiniz güvenin alında demem çünkü bu bir risk. Olursa ürün elime geçerse yine bilgi veririm.
Estağfurullah bu arada ürün henüz gelmedi beklemedeyim kargo takipte güncellemeler oluyor ordan çıktı buraya gitti gibisinde gelirse bilgisini paylaşırımTamamdır hocam o zaman. Benim hatam, hakkınızı helal edin. Güncellemelerden bizi haberdar edersiniz. Ürün geldiğinde kargosunu, ürünü, faturasını atarsanız biz de görürüz ve ona göre alırız.
Umarım gelir hocamEstağfurullah bu arada ürün henüz gelmedi beklemedeyim kargo takipte güncellemeler oluyor ordan çıktı buraya gitti gibisinde gelirse bilgisini paylaşırım
UmarımUmarım gelir hocam
Bende bu site güvenlimi değil mi aralık ortasından beri araştırıyorum net detaylı bir şey bulamadım baktım net cevap alabileceğim bir yerde yok 28 Aralıkta sipariş verdim. Kart bilgilerimide girdim biraz riskli bir durum sonradan pişman olmadım değil benden almaları gereken ücreti aldıktan sonra kartımın kullanımını bankanın uygulaması üzerinden ne olur ne olmaz diye sınırladım henüz siparişim gelmedi Instagram'dan sordum ne durumdadır diye 15/20 gün sürebileceği söylendi. Bekliyoruz ya gitti ya da geleceknasip artık gelişme olursa yazarım. Ama gelsede kimseye önermem çünkü kart bilgilerinizi veriyorsunuz bu kişinin kendi tercihi olmalı, dediğim gibi ben o riski aldım sonuçlarına bakacağız …
Estağfurullah bu arada ürün henüz gelmedi beklemedeyim kargo takipte güncellemeler oluyor oradan çıktı buraya gitti gibisinde gelirse bilgisini paylaşırım
Ürünün fotoğrafı, kargonun fotoğrafı, kargonun faturası, olabiliyorsa bir video.Bende nostaljik oyunları seviyorum bu konsol çok pratik gözüküyor, elinize geçerse test edip resim video paylaşırsaniz fikir sahibi olalım.
Çok geçmiş olsun hocam. Neler yaşadıklarınızı anlatır mısınız bizlere?Bu siteden alışveriş yapmayın param gitti
Dolandırıcı
Tabiki ,, henüz ürün gelmedi gelirse burada da paylaşacağım ama yine söylemiş olayım gelmiş olsa bile kimseye önermiyorum çünkü tanımam etmemBende hhesabı yeni açtım ama siteyle alakam yok. İnternette bu satıcıyla alakalı tek başlık burası diye hesap açtım. Uzun süredir takip ediyordum içime sindirememiştim bir türlü. Yeni yeni yorumlarda gerçek insanların tüm süreci yazıp deneyimlerini paylaşmasıyla biraz daha içime sindirdim. Sonrasında ürünün eline ulaştığını söyleyen avukat bir abiyi yorumlarda görüp onunla iletişime geçince inandım. İçime sindirdim ve dün gece sipariş verdim. Satın aldıktan sonra 1-3 gün arası onaylama süresi var dediler sonrasında 12-15 gün kargo süreci dediler. Şu anda onaylamalarını bekliyorum. Tüm süreci burada paylaşacağım insanlar benim gibi ikilem yaşamasın. Süreci daha da uzatmasın. Kötüyse baştan almasınlar. İyiyse de içlerine sinsin fikirleri olsun.
Ben de sana katılıyorum abi kart bilgilerini verme olayı biraz korkutuyor adı sanı duyulmamış bir site çünkü. Bir de rica etsem bu yaşıcağın süreci burada anlatır mısın? Ben de senden bilgi alırım bu sayede.
Tabiki ,, inşallah geçerse yaparım ama lütfen öneri gibi algılamayın belirttiğim üzere tanımam etmem başınıza iş açmak istemem ama ürün gelirse süreci komple buradan tekrar paylaşmış olacağım henüz beklemedeyimBende nostaljik oyunları seviyorum bu konsol çok pratik gözüküyor, elinize geçerse test edip resim video paylaşırsaniz fikir sahibi olalım.
Herkese Merhaba,Tabiki ,, henüz ürün gelmedi gelirse burada da paylaşacağım ama yine söylemiş olayım gelmiş olsa bile kimseye önermiyorum çünkü tanımam etmem
Tabiki ,, inşallah geçerse yaparım ama lütfen öneri gibi algılamayın belirttiğim üzere tanımam etmem başınıza iş açmak istemem ama ürün gelirse süreci komple buradan tekrar paylaşmış olacağım henüz beklemedeyim
Son güncelleme ; ürün kargoya verildi sanırım. Az önce sürat kargodan mesajda geldi muhtemelen yarın iş yerime gelmiş olacak. Yarın izinliyim Çarşamba günü iş yerime gittiğimde kontrol edip süreci buradan paylaşabilirim.
Güncel paylaştığım durum bilgisi ürün alışverişi için kesinlikle öneri değildir
Tabiki ,, henüz ürün gelmedi gelirse burada da paylaşacağım ama yine söylemiş olayım gelmiş olsa bile kimseye önermiyorum çünkü tanımam etmem
Tabiki ,, inşallah geçerse yaparım ama lütfen öneri gibi algılamayın belirttiğim üzere tanımam etmem başınıza iş açmak istemem ama ürün gelirse süreci komple buradan tekrar paylaşmış olacağım henüz beklemedeyim
Son güncelleme ; ürün kargoya verildi sanırım. Az önce sürat kargodan mesajda geldi muhtemelen yarın iş yerime gelmiş olacak. Yarın izinliyim Çarşamba günü iş yerime gittiğimde kontrol edip süreci buradan paylaşabilirim.
Ürün elime geçti ama dediğim gibi buradan alışverişi tavsiye edermiyim ? Tabiki hayır çünkü kredi kartı bilgilerinizi giriyorsunuz kart sahibi olan kişinin buna kendi karar vermesi en uygun olanı olacaktır. Ben bu süreçte sadece biraz fazla bekleme süresinin olduğunu düşünüyorum onun dışında bir problem yaşamadım inşallah bundan sonrada yaşamamTabiki ,, henüz ürün gelmedi gelirse burada da paylaşacağım ama yine söylemiş olayım gelmiş olsa bile kimseye önermiyorum çünkü tanımam etmem
Herkese Merhaba,
Ürün bugün itibari ile elime geçti , bu sabah kargo ile teslim aldım. 28 Aralıkta vermiş olduğum sipariş 12 Ocak ta gelmiş oldu. Ürünü çalıştırdım herhangi bir sorunu sıkıntısı yok ama henüz çözemedim tabi.