RetroStreeTR güvenilir mi?

Tamamdır hocam o zaman. Benim hatam, hakkınızı helal edin. Güncellemelerden bizi haberdar edersiniz. Ürün geldiğinde kargosunu, ürünü, faturasını atarsanız biz de görürüz ve ona göre alırız.

Tamamdır hocam o zaman. Benim hatam, hakkınızı helal edin. Güncellemelerden bizi haberdar edersiniz. Ürün geldiğinde kargosunu, ürünü, faturasını atarsanız biz de görürüz ve ona göre alırız.
Estağfurullah bu arada ürün henüz gelmedi beklemedeyim kargo takipte güncellemeler oluyor ordan çıktı buraya gitti gibisinde gelirse bilgisini paylaşırım

Bende hhesabı yeni açtım ama siteyle alakam yok. İnternette bu satıcıyla alakalı tek başlık burası diye hesap açtım. Uzun süredir takip ediyordum içime sindirememiştim bir türlü. Yeni yeni yorumlarda gerçek insanların tüm süreci yazıp deneyimlerini paylaşmasıyla biraz daha içime sindirdim. Sonrasında ürünün eline ulaştığını söyleyen avukat bir abiyi yorumlarda görüp onunla iletişime geçince inandım. İçime sindirdim ve dün gece sipariş verdim. Satın aldıktan sonra 1-3 gün arası onaylama süresi var dediler sonrasında 12-15 gün kargo süreci dediler. Şu anda onaylamalarını bekliyorum. Tüm süreci burada paylaşacağım insanlar benim gibi ikilem yaşamasın. Süreci daha da uzatmasın. Kötüyse baştan almasınlar. İyiyse de içlerine sinsin fikirleri olsun.

Ben de sana katılıyorum abi kart bilgilerini verme olayı biraz korkutuyor adı sanı duyulmamış bir site çünkü. Bir de rica etsem bu yaşıcağın süreci burada anlatır mısın? Ben de senden bilgi alırım bu sayede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Estağfurullah bu arada ürün henüz gelmedi beklemedeyim kargo takipte güncellemeler oluyor oradan çıktı buraya gitti gibisinde gelirse bilgisini paylaşırım

Bende nostaljik oyunları seviyorum bu konsol çok pratik gözüküyor, elinize geçerse test edip resim video paylaşırsaniz fikir sahibi olalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki ,, henüz ürün gelmedi gelirse burada da paylaşacağım ama yine söylemiş olayım gelmiş olsa bile kimseye önermiyorum çünkü tanımam etmem

Bende nostaljik oyunları seviyorum bu konsol çok pratik gözüküyor, elinize geçerse test edip resim video paylaşırsaniz fikir sahibi olalım.
Tabiki ,, inşallah geçerse yaparım ama lütfen öneri gibi algılamayın belirttiğim üzere tanımam etmem başınıza iş açmak istemem ama ürün gelirse süreci komple buradan tekrar paylaşmış olacağım henüz beklemedeyim

Son güncelleme ; ürün kargoya verildi sanırım. Az önce sürat kargodan mesajda geldi muhtemelen yarın iş yerime gelmiş olacak. Yarın izinliyim Çarşamba günü iş yerime gittiğimde kontrol edip süreci buradan paylaşabilirim.
Güncel paylaştığım durum bilgisi ürün alışverişi için kesinlikle öneri değildir

Herkese Merhaba,

Ürün bugün itibari ile elime geçti , bu sabah kargo ile teslim aldım. 28 Aralıkta vermiş olduğum sipariş 12 Ocak ta gelmiş oldu. Ürünü çalıştırdım herhangi bir sorunu sıkıntısı yok ama henüz çözemedim tabi.

Ürün elime geçti ama dediğim gibi buradan alışverişi tavsiye edermiyim ? Tabiki hayır çünkü kredi kartı bilgilerinizi giriyorsunuz kart sahibi olan kişinin buna kendi karar vermesi en uygun olanı olacaktır. Ben bu süreçte sadece biraz fazla bekleme süresinin olduğunu düşünüyorum onun dışında bir problem yaşamadım inşallah bundan sonrada yaşamam

Dosya Ekleri

• IMG_4555.jpeg
    236,6 KB · Görüntüleme: 1.528
  • IMG_4554.png
    146,6 KB · Görüntüleme: 1.579
  • IMG_4566.jpeg
    143,9 KB · Görüntüleme: 1.539
  • IMG_4565.jpeg
    141,7 KB · Görüntüleme: 1.489
  • IMG_4564.jpeg
    126,2 KB · Görüntüleme: 1.496
  • IMG_4561.jpeg
    171,5 KB · Görüntüleme: 1.474
  • IMG_4563.jpeg
    90,8 KB · Görüntüleme: 1.577
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…