Revenge Supernova 7 alınır mı?

muhammedtr281

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci:i5 14400f ekran kartı:rtx 2060 anakart:msı pro b760ma ddr5 wifi sıvı soğutma:msı mag corelıquid m240 kasa:rajintek ponos ultra ms4

Merhaba, bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl bir de bu kumandayla kontrol ediliyor diye biliyorum bunu MSI Mystic Light gibi uygulamalarla kullanabiliyor muyuz? Onlarda müzik modu CPU sıcaklığı gibi renk modu vardı benim sıvı soğutmada bunda da öyle bir şey olur mu?

Hocam aldınız mı kasayı?

Hocam aldınız mı kasayı?

Hocam ben aynı sitedeki yani Trendyol'da gameline Grand premium kasa aldım bence böyle kasalardan uzak durun zararına sattım hiçbir şeyi doğru değildi kasanın her şeyi sıkıntı geldi ısınması gorultusu bir de bana USB ve tuşların olduğu yerin yan tarafı kırık geldi bastırınca aşağı bükülüyordu iade kabul etmediler kargodan gelince camını kırmışlar farklı cam göndermişler cam oturmuyordu otursun diye gönderirken bantla sabitlemisler yani sakın böyle kasalara bulaşmayın şu an rajintek ponos Ultra MS4 kullanıyorum bence harika bir kasa onu kullanin sesi olsun soğutması olsun tasarimi olsun şahane kasa o akvaryum kasayi zararına sattım elden çıkarmak için kullanan da hub ve fanları için aldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı