ReviOS 10 2004 S1 nereden indirilir?

ARDACD

Hectopat
Yer
Merkez/Niğde
Başlıktan da anlayacağınız üzere ReviOS 10 2004 S1.0 adlı modifiye edilmiş ISO'yu bulamadım, 1709'u buldum, 20H2'yi buldum fakat 2004'ü bulamadım. Ben 2004 istiyorum çünkü önceden kullanmıştım ve çok güzeldi. Şu anda nereye baktıysam yok bulan varsa linkini paylaşırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam buradaki 1709, ben bunu zaten bulmuştum ReviOS'un Discord sunucusunda. Ben şu an 2004'ü arıyorum ama yine de teşekkürler.

Bulabildiniz mi hocam ben de hiçbir yerde bulamıyorum.

Maalesef bulamadım. Archive.org'da bile bulamadım. Yapacak bir şey yok isterseniz size 20H2 olan sürümün linkini atayım o var hala.

Ya onu kurdum da yeni 2004 gibi değil çok hoşuma gitmedi dönersem 1709 0.4e dönerim.

4.0 pardon. O özelliği bilmiyorum kullanmadım onun için ne desem yalan olur. 1 haftadır neredeyse tüm Custom OS Windows'ları denedim resmen 2004 bulamadığım için.

Aslında en iyisi XOS'du ama o da Türkçe olmuyor ondan geri reviosa döneyim dedim. XOS'a kadar hep revioscuydum daha önceden de deniyordum çünkü Custom'ları ama ReviOS en iyisiydi benim için ama XOS Türkçe yapabilseydim XOS kullanırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı