ReviOS kullanılmalı mı?

• Konuyu başlatan ZenN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 74
  • Görüntüleme 42.243
Hocam merhabalar mouse ayarları için gereken dosyayı atabilir misiniz acaba?

Biraz geç olmuş ama diskimde vardı. Ben de yeni format attım ihtiyacım oldu bulabildim buyurun:
Fare Ayarı

Ya ciddi misiniz? Bu dosyayı dünden önceki gün Google Drive'ımdan silmiştim kimse kullanmıyor diye fakat siz şimdi istiyorsunuz. Ve maalesef birkaç ay önce hard diskimi yanlışlıkla sildim önemli dosyalarımı kurtarabildim fakat mouse ayar dosyasını kurtaramadım.

Ayrıca artık revios ile ilgili destek vermemeye karar verdim, zaten bende kullanmayı bıraktım. Konunun kilitlenmesini rica ediyorum.

Şu an kendi kullandığım fare ayarını atabilirim, bunu yaptıktan sonra şu an kullandığım fare ayarı size geçecektir siz sonradan denetim masasından değiştirin fare ayarını kendinize göre.

Dosya: LINK

Bu kadar sinirlenmenizin sebebini anlamadım. Revios hakkında bilgisi olan pek fazla kişi yok insanlar da size sormuş işte ne yapsınlar.

Biraz geç olmuş ama diskimde vardı. Ben de yeni format attım ihtiyacım oldu bulabildim buyurun:
Fare Ayarı

Bu kadar sinirlenmenizin sebebini anlamadım. Revios hakkında bilgisi olan pek fazla kişi yok insanlar da size sormuş işte ne yapsınlar.
Mouse ayarı normal Windows a göre daha mı fazla? Yani Valorantta bi ayarim var güzel oynadığım fakat o ReviOsa geçtiğimde daha da mı hızlanır?

FPS artacağını düşünüyorum, RAM kullanımı baya düşük Windows Search dahil tüm metro uygulamaları silinmiş. Arama yapmak için OpenShell diye bir yazılım kullanılıyor.

Geliştiricinin notu: (Çevirdim)

Eğer FaceIT oynayacaksanız: 1809 S1 veya 1709 R1B kullanın.
FaceIT kullanmayacaksanız 1709 U2.1/0 kullanın.
Bluetooth özelliği sadece 1809 S1 sürümünde çalışıyor.
FaceIT ve Bluetooth özelliğine ihtiyacınız yoksa ve en iyi performansı istiyorsanız 1709 U2.1 sürümünü kullanın.
Microsoft Store için 1809 S1 sürümünü kullanın

Kendi notum:

Dili Türkçe yapmak için 1709 sürümünde çalıştır ekranına "lpksetup" yazıp aşağıdaki Türkçe dil paketini seçip kurulmasını bekleyin.

Diğer sürümleri Türkçe yapmak için Windows Update hizmetini açıp ayarlar kısmından dil ekleyin.

Eki Görüntüle 491876

Temiz kurulum ile geçtim.

RAM kullanımında gözle görülür bir düşüş yaşanır, benim sistemim iyi olduğundan fark görmedim RAM kullanımı dışında. NVIDIA sürücüsünü bile düzenlemişler bunun için rehber de var ama İngilizce.

İsterseniz videoyu izleyin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca MBR diske Legacy kurulum öneriyorlar gecikme değerlerinin düşük olması için, ama size kalmış.

merhaba faceite sitesinden giriş yapıyorum sadece faceit anticheat kullanıyorum 1709 U2.1 bu sürümü kullanabilirmiyim acaba ? ve şuanki en performanslı sürüm halen bumudur ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı