ReviOS kullanılmalı mı?

• Konuyu başlatan ZenN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 74
  • Görüntüleme 42.243
@Exinie Merhaba. Daha önceden ReviOS rehberinizde paylaştığınız mouse ayarlarını eski haline getiren dosyayı atabilir misiniz acaba?

Ya ciddi misiniz? Bu dosyayı dünden önceki gün Google Drive'ımdan silmiştim kimse kullanmıyor diye fakat siz şimdi istiyorsunuz. Ve maalesef birkaç ay önce hard diskimi yanlışlıkla sildim önemli dosyalarımı kurtarabildim fakat mouse ayar dosyasını kurtaramadım.

Ayrıca artık ReviOS ile ilgili destek vermemeye karar verdim, zaten bende kullanmayı bıraktım. Konunun kilitlenmesini rica ediyorum.

Şuan kendi kullandığım fare ayarını atabilirim, bunu yaptıktan sonra şuan kullandığım fare ayarı size geçecektir siz sonradan denetim masasından değiştirin fare ayarını kendinize göre.

Dosya: LINK

ReviOS kullanmayı bıraktım zaten beğenmedim, evet hızlı ama bende sorunlara yol açtı. Ve herkes etiketleyip duruyor beni alakasız konulara. Anlayışınız için teşekkürler. :)
Diğer sürümlerde sorun yaşamadım ama 1709 sürümünde dikey mouse hassasiyeti çok az ve yatay olarak mouse hassasiyeti de çok fazla geliyor. Bu sorunu düzeltmek için o dosyayı bulabilen olursa iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı