ReviOS kullanılmalı mı?

• Konuyu başlatan ZenN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 74
  • Görüntüleme 42.257
Evet vardır, aşağıdaki bağlantıdan registry dosyasını indirin ve açıp onaylayın.

Bağlantı

Çok teşekkürler. Birkaç sorum daha olacak.

Ayarlarda kilit ekranı seçeneği bende gözükmüyor sizde var mı acaba?
Ayarlarda temalara basınca ayarlar kendini kapatıyor sizde de öyle mi?

Bir de Store yüklemek mümkün mü acaba?

Çok teşekkürler. Birkaç sorum daha olacak.

Ayarlarda kilit ekranı seçeneği bende gözükmüyor sizde var mı acaba?
Ayarlarda temalara basınca ayarlar kendini kapatıyor sizde de öyle mi?

Bir de Store yüklemek mümkün mü acaba?

Keşke kurmadan önce imzamdaki rehbere baksaydınız, orada hangi sürümlerde Microsoft Store olup olmadığı ve daha çok şeyler yazıyordu. Maalesef Microsoft Store ReviOS 1709 sürümünde yok, kilit ekranı da silinmiştir sadece oturum açma ekranı vardır, temalar kısmında tıklayınca kapanma sebebi kapattığınız hizmetlerden kaynaklanıyor imzamdaki rehberde gereksiz hizmetleri devre dışı bırakma yöntemini geri alıp tema ayarlarınızı yapıp tekrar yöntemi uygulayın.

Keşke kurmadan önce imzamdaki rehbere baksaydınız, orada hangi sürümlerde Microsoft Store olup olmadığı ve daha çok şeyler yazıyordu. Maalesef Microsoft Store ReviOS 1709 sürümünde yok, kilit ekranı da silinmiştir sadece oturum açma ekranı vardır, temalar kısmında tıklayınca kapanma sebebi kapattığınız hizmetlerden kaynaklanıyor imzamdaki rehberde gereksiz hizmetleri devre dışı bırakma yöntemini geri alıp tema ayarlarınızı yapıp tekrar yöntemi uygulayın.

Rehberinize bakmıştım. Store zaten sevdiğim bir şey değil sadece mümkün olup olmadığını öğrenmek istedim. Sea of Thieves dışında bir işe yaradığı yok zaten gözümde. Teşekkürler bilgiler için.

E
Oyun için en performanslı sürümün hangisi olduğunu söyleyebilir misin? Rehberde farklı sitede farklı yazıyor aklım karıştı.

E
Oyun için en performanslı sürümün hangisi olduğunu söyleyebilir misin? Rehberde farklı sitede farklı yazıyor aklım karıştı.

Sitede farklı yazıyor? Sitede en iyisi 1709 U2.1 yazıyor ve öyle de.

1583026431416.png

Eki Görüntüle 507789
İndiremiyorum ya hata veriyor çıldıracağım :).

Eki Görüntüle 507789
Link hata veriyor.

Eki Görüntüle 507789
Düzelttim teşekkürler. Umarım memnun kalırım.

@Exinie hocam merhaba i7 4790 ve gtx 970 olan bir sistemim var cs go oynuyorum reviosta mı yoksa amendosta mı daha iyi performans elde ederim?

AmendOS Windows 7 tabanlı, ReviOS'da Windows 10 tabanlı, eğer Windows 10 kullanmak istiyorsan ReviOS 1709 U2.1 kullan, Windows 7 istiyor isen AmendOS kullan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı