Arkadaşlar ReviOS'u kurmuştum birkaç ay önce şu an kaldırdım ama halen gerçek zamanlı koruma olsun virüs tehditi ayarları olsun erişim sağlayamıyorum, kapalı gözüküyor, açamıyorum da ReviOS'u silmeme rağmen. Bunu nasıl düzeltebilirim?
ReviOS'u nasıl sildin? Revision Tool'u silmiş olmayasın? Temiz kurulum yapmadıysan "silinecek" bir şey değil çünkü. Defender'i de revision Tool'dan açabiliyorsun.
"OS" işletim sistemi demek, Denetim Masası'ndan silebileceğin bir şey değil. Devre dışı bıraktıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattın mı?
sol üstten çarpıya bastım silmek denirse
Sol üstten çarpıya bastım silmek denirsedünden beri uğraştım bu lanet uygulamayla artık kafa kalmadı ya ne illet bir şeymiş.
Hayır öyle silinmez orevision Tool'u indir GitHub'dan, sonra Defender'i aktif edip bilgisayarı yeniden başlatmayı dene, eğer işe yaramazsa ReviOS sürümün son sürüm değilse eski bir revision tool indirmen gerekiyor olabilir, hiçbiri işe yaramazsa Regedit'ten açabilirsin.
ReviOS kaldırmak istiyorsan direkt format at.
Malwarebytes yanıltmasın onu yeni kurdum anlık tarama yapmak için öncesinde de aynı problem vardı herhangi bir AV olmamasına rağmenDefender açtım onda sorun yok da asıl problem şuraya erişim sağlayamıyor oluşum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.