ReviOS sonrası Defender'e erişim sağlayamama

1streyn

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ReviOS'u kurmuştum birkaç ay önce şu an kaldırdım ama halen gerçek zamanlı koruma olsun virüs tehditi ayarları olsun erişim sağlayamıyorum, kapalı gözüküyor, açamıyorum da ReviOS'u silmeme rağmen. Bunu nasıl düzeltebilirim?

ReviOS'u nasıl sildin? Revision Tool'u silmiş olmayasın? Temiz kurulum yapmadıysan "silinecek" bir şey değil çünkü. Defender'i de Revision Tool'dan açabiliyorsun.

ReviOS'u nasıl sildin? Revision Tool'u silmiş olmayasın? Temiz kurulum yapmadıysan "silinecek" bir şey değil çünkü. Defender'i de revision Tool'dan açabiliyorsun.

Denetim Masası'ndan kaldırdım ve şu an tekrar indirip kendi arayüzünden devre dışı bırakmayı denedim ama nafile yine aynı.

"OS" işletim sistemi demek, denetim masasından silebileceğin bir şey değil. Devre dışı bıraktıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattın mı?

Nereden, nasıl sildin?

1722188671910.png

sol üstten çarpıya bastım silmek denirse :D dünden beri uğraştım bu lanet uygulamayla artık kafa kalmadı ya ne illet bir şeymiş

Sol üstten çarpıya bastım silmek denirse :D dünden beri uğraştım bu lanet uygulamayla artık kafa kalmadı ya ne illet bir şeymiş.

Kanka bana direkt nasıl bundan kurtulacağımı tarif eder misin internette de arıyorum şu an İngilizce olarak da doğru bir kaynağa daha erişim sağlayamadım ve bu gereksiz şey için CMD ve PowerShell'e de bilmediğim komutlar yazmak zorunda kaldım.

Hayır öyle silinmez o :) Revision Tool'u indir GitHub'dan, sonra defenderi aktif edip bilgisayarı yeniden başlatmayı dene, eğer işe yaramazsa ReviOS sürümün son sürüm değilse eski bir Revision Tool indirmen gerekiyor olabilir, hiçbiri işe yaramazsa regeditten açabilirsin.

ReviOS kaldırmak istiyorsan direkt format at.

Hayır öyle silinmez o :) revision Tool'u indir GitHub'dan, sonra Defender'i aktif edip bilgisayarı yeniden başlatmayı dene, eğer işe yaramazsa ReviOS sürümün son sürüm değilse eski bir revision tool indirmen gerekiyor olabilir, hiçbiri işe yaramazsa Regedit'ten açabilirsin.

ReviOS kaldırmak istiyorsan direkt format at.

Defender açtım onda sorun yok da asıl problem şuraya erişim sağlayamıyor oluşum.

Defender açtım onda sorun yok da asıl problem şuraya erişim sağlayamıyor oluşum.
Malwarebytes yanıltmasın onu yeni kurdum anlık tarama yapmak için öncesinde de aynı problem vardı herhangi bir AV olmamasına rağmen

Dosya Ekleri

• resim_2024-07-28_205527581.png
    resim_2024-07-28_205527581.png
    98,6 KB · Görüntüleme: 48

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00