Revios Türkçe olmuyor

ceyhunyurt

Decapat
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Revios 1709 s1.0 sürümünü kurdum bilgisayarıma orijinal bir şekilde etkinleştirdim. Dil kurulumunu yaptım fakat bazı yerler hala İngilizce hatta çoğu yer öyle durumda örneğin arama kısmında disk temizleme yerine disk cleanup yazıyor. Bunları nasıl aşarım? 1709 s1.0 sürümü izlediğim sürümler gibi değil artı eksi yanları nelerdir zaman geçmeden siliyim ona göre biraz araştırmama göre @Exinie Adlı arkadaş iyi anlıyor sanırım yardımcı olabilir mi bana da?

@ceyhunyurt ikisini de deneyip 1 hafta oyun performansı, RAM kullanımı, ısınma gibi şeylere bakarsan hangisinin daha iyi olduğunu anlarsın. Fakat bence 2004 kurmalısın ve bilgisayarında SSD yoksa Unifyos'a da bakabilirsin.

Samsung 860 Evo SSD'im var Windows'u ve çoğu uygulamaları ona kuruyorum çok nadir şeyleri de 2.ci HD'dim var 150GB'lik çok eski bir HDD ama sağlığı falan %100olduğu için destek amaçlı kullanıyorum 2004 sürümüne geçmeli miyim sence bir de şuanki dosyalarımı kaybetmeden geçebilir miyim (2004'ün hangi sürümü ReviOS olarak)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı