ReviOS ve RekOS nasıldır?

The10thDoctor

Hectopat
Katılım
7 Nisan 2021
Mesajlar
3.754
Çözümler
18
Yer
TARDIS
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004
Intel Core I5-12500H
Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM
RTX 3050Ti
Samsung 512 GB M.2 SSD
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Time Lord
Merhaba.

Güvenlik konusunu pek açmayalım isterseniz bir çok insan kullanıyor ve herhangi bir sorun çıkmadığını söylüyor. Tabii ki risk her zaman vardır ama ben kendi rızamla bu riski göze alıyorum. Store uygulamalarını vs. kullanmıyorum stok gelen bir çok uygulama işime yaramıyor yani. Amacım FPS arttırmak oyunlarda. Oynadığım oyun genel olarak VALORANT bu yüzden VanGuard'ın sıkıntı çıkarmasından korkuyorum ReviOS ve RekOS'de. Böyle bir sıkıntı çıkarabilir mi? Kullanan varsa beni aydınlatabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

@Jukac
 
Vanguard bir sorun çıkarmaz. Windows 7 ye kadar destekliyor diye biliyorum. Hatta bazı kişiler windows 7 de donanım bilgisini okuyamadığı için donanım banı yemediğinide söylüyordu.
 
ReviOS benim için en son CS:GO'da Valve VAC uyarısı veriyordu. Tabii bu uyarı her zaman hileden kaynaklı olan bir şey değil. Normal Windows sisteminde de verdiği olmuştu, fakat bir kaç çözüm yaptıktan sonra düzeliyordu. ReviOS ise bir türlü düzelmiyordu. Ben de uzun zamandır ReviOS kullanmıyorum. Güvenilir bir site. Güvenlik konusunda bir şey olduğunu duymadım. Ama Valorant'ın anti-cheat uygulaması için nasıl olur bilemem.
 
ReviOS'u uzun süredir kullanıyorum ve Valorant da oynuyorum. Daha hiç sıkıntı çıkardığını görmedim.
Peki oyun içi FPS değerleriniz orjinal Windows'a göre nasıl?
 
Peki oyun içi FPS değerleriniz orijinal Windows'a göre nasıl?
Orijinal Windows'da deneme şansım olmadı ama gecikme oranı dışında FPS'in çok da farkı olacağını sanmıyorum. Güncel 450-700 arası alıyorum 5600X-3060 ikilisi ile. Bu arada böyle bir kaynak var bakmak istersen:
 
Orijinal Windows'da deneme şansım olmadı ama gecikme oranı dışında FPS'in çok da farkı olacağını sanmıyorum. Güncel 450-700 arası alıyorum 5600X-3060 ikilisi ile. Bu arada böyle bir kaynak var bakmak istersen:
Hocam peki kurulumu nasıl yaptınız? USB'ye İSO yazdırdıktan sonra Boot ediyoruz ya normalde BIOS'dan. YouTube'da BIOS'dan Boot etmiyorlar kurulum nasıl yapılıyor?

@KeyN_N
 
Son düzenleme:
Valorant bazında şu anda en iyi ISO'lar RekOS ve ReviOS. En iyi FPS'i RekOS verir ama biraz seçici bir ISO'dur. Vanguard sıkıntı çıkarmayacaktır.
 

Geri
Yukarı