Dün gece Medal isimli bir uygulamayı tamamen silmek için Revo Uninstaller indirecektim onun yerine yanlışlıkla Revo Cleaner indirdim ve bir temizleme yaptı, tabii fark ettim. Neyse Medal'i sildim işte PC'yi kapattım açtım kilit ekranındayım tam şifre yazacağım mouse ve klavye çalışmıyor; kulaklıkta falan sorun yok ama neyse. BIOS'a girdim orada her şey çalışıyor USB ile alakalı her şey enabled ona rağmen sorun oluyor, format atacaktım ama yeniden başlatma yapamadığım için atamadım ve USB yok elimde, olsa da D diski kalacaksa atabilirim anca. Sorun donanımsal değil, eski farem de çalışmıyor PC'de.
BIOS'da çalışıyorsa bilgisayar açılırken F8 tuşuna basıp cihazı belki güvenli modda başlatabilirseniz cihaza erişim sağlama şansınız var. Güvenli F8 tuşu işe yaramıyorsa cihazı sürekli manuel olarak yeniden başlatıp Güvenli Mod ekranını beki yakalayabilirsiniz sonrasında belki sistem geri yükleme yapılabilir, aklıma başka fikir gelmedi.
BIOS'da çalışıyorsa bilgisayar açılırken F8 tuşuna basıp cihazı belki güvenli modda başlatabilirseniz cihaza erişim sağlama şansınız var. Güvenli F8 tuşu işe yaramıyorsa cihazı sürekli manuel olarak yeniden başlatıp Güvenli Mod ekranını beki yakalayabilirsiniz sonrasında belki sistem geri yükleme yapılabilir, aklıma başka fikir gelmedi.