Burak1807
Hectopat
Daha fazla
Önce sorunları eleyerek gidelim diye yazmak istiyorum;
İşlemci başka kartla denendi
PSU denendi
RAM denendi
Ekran kartıyla alakalı bişey de olduğunu sanmıyorum
Geriye bi' anakart kaldı onu da yeni aldım şimdi durum şöyle bütün kasa toplu halde bütün bağlantılar tam ön panel kabloları ve anakarta bağlanan güç kabloları da eksiksiz bağlı PSU'yu açma kapama düğmesinden açıyorum anakartın üstünde ki yeşil ışık yanıyor sonra kasanın düğmesine basıyorum düğmenin kendi ışığı da yanıyor ve PSU çalışmaya başlıyor ama sonrasında işlemci fani ve ekran kartının fanları dönmüyor. Sadece PSU çalışıyor. Başka hiçbir hareket yok neden olduğunu çözemiyorum saatlerdir uğraşmama rağmen bi' sonuca varamadım.
Parçalar;
Islemci AMD fx 8370e
RAM 8 GB Corsair 1866 MHz DDR3
Anakart Asus m5a97 r2.0
Sapphire R9 280x ekran kartı
250 gb Kingston SSD
600 watt PSU
İşlemci başka kartla denendi
PSU denendi
RAM denendi
Ekran kartıyla alakalı bişey de olduğunu sanmıyorum
Geriye bi' anakart kaldı onu da yeni aldım şimdi durum şöyle bütün kasa toplu halde bütün bağlantılar tam ön panel kabloları ve anakarta bağlanan güç kabloları da eksiksiz bağlı PSU'yu açma kapama düğmesinden açıyorum anakartın üstünde ki yeşil ışık yanıyor sonra kasanın düğmesine basıyorum düğmenin kendi ışığı da yanıyor ve PSU çalışmaya başlıyor ama sonrasında işlemci fani ve ekran kartının fanları dönmüyor. Sadece PSU çalışıyor. Başka hiçbir hareket yok neden olduğunu çözemiyorum saatlerdir uğraşmama rağmen bi' sonuca varamadım.
Parçalar;
Islemci AMD fx 8370e
RAM 8 GB Corsair 1866 MHz DDR3
Anakart Asus m5a97 r2.0
Sapphire R9 280x ekran kartı
250 gb Kingston SSD
600 watt PSU
Son düzenleyen: Moderatör: