Revo Uninstaller'i indirdim ama şu an için kaldıracağım bir uygulama yok. Önceden denetim masasından vb. yollardan kaldırdığım uygulamaların kalıntılarını nasıl silebilirim?
Kankam temp %temp% prefetch ve recent komutlarıyla temizliği düzenli periyotlarda sağlıyorum. Bu arada IOBit yazılımlar kullanmanı ve önermeni tavsiye etmem.
Kankam temp %temp% prefetch ve recent komutlarıyla temizliği düzenli periyotlarda sağlıyorum. Bu arada IOBit yazılımlar kullanmanı ve önermeni tavsiye etmem.
Revo Uninstrıaller uygulama kaldırırken kalıntıları temizliyor. Daha önceden silinmiş uygulamaların kalıntılarını Wise Care 365 gibi bir program ile temizleyebilirsin.
Revo Uninstrıaller uygulama kaldırırken kalıntıları temizliyor. Daha önceden silinmiş uygulamaların kalıntılarını Wise Care 365 gibi bir program ile temizleyebilirsin.
Bro ben sadece IOBit Uninstaller güzel dedim sana zaten. Diğer programların ne yaptığını bilmem. Sonuçta ikiside aynı işi görüyor. Ha bu arada bir kere bile bu sistemde mavi ekran yemedim.