Revo Uninstaller ile kayıt defterindeki dosyalar silinmeli mi?

Nexusxss

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Revo Uninstaller kullanın dediklerini duyunca indirdim ama uygulamayı kaldırırken beni kayıt defterine atıyor ve bazı kayıt defteri örneği software gibi önemli kayıt defterlerini de silmemi istiyor. Kayıt defteri kısmı gelince hepsini seçe basıp silecek miyim?

Geçmişte pek çok bakım programı kullandım. Glary, adavanced system care, revo, ccleaner vs.
Bazılarının içinde gerçekten çok faydalı kolaylık sağlayan ek toollar vs sağlayan ve her zaman kullanılabilecek modüller var.
Genel temizlikle ilgili:
Disk temizliği, registry temizliği için gelince windows'un kendi temizleme sistemini kullanın.
O programların temizleme işlevlerini windowsla ilgili bir sorun yaşadığınızda belki düzelir umudu ile deneyin. Sırf temizlik yapmış olarak kullanmanın pek faydası yok. Az da olsa ayarlarınızı bozma riski var.

Yukarıdaki sorunuzun cevabı ise evet hepsini seçip o değerleri de silebilirsiniz.

Revo gibi kaldırma programları genelde:
  • Denetim masası yolu ile normal bir şekilde kaldırılamayan programları kaldırmak
  • Ücretli uygulamaları sık sık kaldırıp tekrar yükleyerek ücretsiz bir şekilde uzun süre kullanabilmek için kullanılır.
Yukarıdaki durumlar yok ise windows'un program ekle kaldırını kullanmanız yeterlidir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı