Revolution kasa satılıp rüyalar ve kabuslar almak mantıklı mı?

Syntax Error

Hectopat
Az önce düştü şu anki piyasa değeri 68 lira. Sizce daha fiyatı düşer mi? Bu aralar rüyalar ve kabuslar kasası artışta satarsam ondan almayı düşünüyorum mantıklı olur mu?

Pek düşeceğini sanmıyorum çünkü gün geçtikçe değeri artmaya devam ediyor, düşse düşse belki 2-3TL. Ben pala kasasını 2-3 hafta önce tanesi 12TL'den almıştım şuan tanesi 34TL oldu.

Kasa alıp beklemek ve bundan kâr etmek için öyle 3 5 kasa ile olacak iş değil. Bende bir ara kasa alıp yaza kadar bekletip satmak amacındaydım ancak iyi bir kâr elde etmek için en az 20 kasaya sahip olmak gerekiyor.

Mesela satın aldığın kasayı sen Steam'den yüzde 10 20'lik bir kesinti olmadan alıyorsun. Satarken ise de bu kesinti olarak satıyorsun.
Kısaca kasa 23 TL ise 20 TL'den satıyorsun.
Ya da kasayı 23 TL'den satın alıyorsan en az o kasa 30 TL olmalı ki kâr edesin.

Kısaca hem riskli hem de nispeten maliyetli bir olay.

Kasa alıp beklemek ve bundan kâr etmek için öyle 3 5 kasa ile olacak iş değil. Bende bir ara kasa alıp yaza kadar bekletip satmak amacındaydım ancak iyi bir kâr elde etmek için en az 20 kasaya sahip olmak gerekiyor.

Mesela satın aldığın kasayı sen Steam'den yüzde 10 20'lik bir kesinti olmadan alıyorsun. Satarken ise de bu kesinti olarak satıyorsun.
Kısaca kasa 23 TL ise 20 TL'den satıyorsun.
Ya da kasayı 23 TL'den satın alıyorsan en az o kasa 30 TL olmalı ki kâr edesin.

Kısaca hem riskli hem de nispeten maliyetli bir olay.

Eski bıçakların olduğu kasalar değerlendi ama daha da değerlenecek, aktif drop-pool'da yoklar, yani oyundan %1 şansla düşüyorlar. Revolver kasası en ucuz eski bıçaklara erişebilen kasa, o bile çok pahalı ama aklınızda bulunsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı