Öncelikle olayı kısaca özetliyorum yazmaktan sıkıldım dolandırıcı site kurmaktan sıkılmadı. Sahibindeni bir şekilde kopyalamış kendine site kuruyor ve bir oyuncu laptopu satıyor fiyat hep aynı 5500 TL site kendisin olduğu için get kısmından millete güven veriyor ve dolandırıyor (bazı detaylar...
Jetcix.com yapmış siteyi ben bu ilanı görmesem dolandırılacaktım şansa bak işin garip tarafı bu adam yakalanamıyor mu? Birsürü insan dolandırmış
Ben numaram ile kayıt oldum siteye bir sıkıntı çıkar mı? Numaramı o siteden nasıl kaldırabilirim
Jetcix.com yapmış siteyi ben bu ilanı görmesem dolandırılacaktım şansa bak işin garip tarafı bu adam yakalanamıyor mu? Birsürü insan dolandırmış
Ben numaram ile kayıt oldum siteye bir sıkıntı çıkar mı? Numaramı o siteden nasıl kaldırabilirim
O arkadaşa söyleyin kafayı kırmış sağlam psikopat birisine denk gelirse kendisi için pek hoş şeyler olmaz, hatta hayatının geri kalan kısmını kötürüm olarak geçirir.
Jetcix.com yapmış siteyi ben bu ilanı görmesem dolandırılacaktım şansa bak işin garip tarafı bu adam yakalanamıyor mu? Bir sürü insan dolandırmış.
Ben numaram ile kayıt oldum siteye bir sıkıntı çıkar mı? Numaramı o siteden nasıl kaldırabilirim?
Burası Türkiye. Hırsızlar bu ülkede sevilir nedense.
O arkadaşa söyleyin kafayı kırmış sağlam psikopat birisine denk gelirse kendisi için pek hoş şeyler olmaz, hatta hayatının geri kalan kısmını kötürüm olarak geçirir.